Järsjön 123

Söderhamn / Norrala

TYP Fritidshus
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Boarea 25 m2
TOMTAREA 1 600 m2
Utgångspris 475 000 kr eller bud

Litet hus vid skogens slut - Enskilt läge nära badplats!

Som taget ur en Bröderna Grimm saga står denna lilla stuga hemlighetsfullt gömd i skogsbrynet och nära på kamoflerad för omvärden. Men låt dig inte luras av det avskilda läget, här finns grannar på lagom avstånd och framför allt är det nära till den fina badplatsen vid Järsjöns strand som ligger ca 100 meter från stugan. På med badrocken och promenera nerför backen så är du framme vid stranden. Fin sandstrand med sandbotten, passande för både stora och små, lättillgängligt med omklädningsrum och med vacker utsikt över sjön. Stugan är av enkel standard och passar den som vill söka sig närmre naturen och vill leva just enkelt. Fördel om du gillar att snickra och "fixa" då stugan kräver lite underhåll. Bär och svampskog runt knuten. Här väcks du av fågelkvitter och solljuset silas mjukt in mellan träden. Platsen känns levande och varm - precis som det ska vara i Hälsingland. Lättillgängligt belägen med endast 2 km till E4:an, 2 mil till Söderhamn och 4 mil till Hudik. Från Stockholm åker du på under 3 timmar. Välkommen till Järsjön på visning!

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Högsta bud

200 000 kr

Utgångspris: 475 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Fastighetskarta

Beskrivning

Inne i stugan finns ett mysigt allrum och en liten köksdel med diskbänk. En trappa upp ett rymligt sovloft. Enkel gäststuga finns med plats för t.ex. våningssäng. Utedass på tomten och en förrådsbyggnad för allehanda prylar en kan behöva.


Byggnad

Upplåtelseform Friköpt
Boarea 25 m2
Areakälla uppskattad boarea. observera att boarean ej är uppmätt

Byggnadssätt

Grundläggning Plintar
Stomme Timmer
Tak Tegel
Uppvärmning Eladiatorer, öppen spis finns men är ej kontrollerad
Ventilation Självdrag

Tomt

Tomtarea 1 600 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Trönbyn 1:54
Upplåtelseform Friköpt
Adress Järsjön 123, 82694 Norrala
Område Söderhamn
Kommun Söderhamn
Vatten/Avlopp Vatten saknas. Avlopp saknas. Källa finns en bit bort i skogen.
Servitut m.m. Förmån: Officialservitut Väg, 21-83:1101.1

Ekonomi

Utgångspris 475 000 kr eller bud

Taxeringskod 213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr

Pantbrev 1 st, totalt 37 000 kr

Fastighetsavgift/skatt 682 kr/år

Söderhamn

Söderhamn är en kuststad i Hälsingland. Här bor mer än 25.000 människor i staden, skärgården och på landsbygden. Söderhamn har mycket att erbjuda, känt för sin vackra skärgård med över 500 öar och många fina pärlor att besöka. Inåt landet ligger dalgångar med näringsrika åkrar, djupa skogar och de blånande bergen. I Söderhamns kommun rinner också älven Ljusnan ut i havet. Söderhamns skärgård finner du fiskelägret Skärså med populära restaurangen Albertina. På Rönnskär, Enskär och Storjungfrun finns möjlighet att hyra vandrarhems boende under sommaren. Söderhamn bjuder på ett rikt kulturliv med olika evenemang året runt, allt ifrån konst- och fotoutställningar, teaterföreställningar, föreläsningar, och musikuppträdanden.

Kommunikation Med järnväg från Resecentrum når man Stockholm under 2 timmar och Sundsvall nås på ca 1,5 timmar. E4:an mellan Helsingborg och Haparanda tangerar staden och Stockholm nås på ca 2,5 timmar och Arlanda flygplats på drygt 2 timmar. Vill man inåt landet tar man med fördel väg nr 50.
Närservice Söderhamns Centrum är charmigt och lättillgängligt med en bra mix av bland annat butiker, frisörer, restauranger, caféer och bostäder. Ute vid E4:an finns Söderhamns köpcentrum med namnet E:center.
Parkering I Söderhamn finns inga parkeringsavgifter, bara parkeringsregler.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?