Järsjön 120 och 122

Söderhamn / Norrala

TYP Fritidshus
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Boarea 40 m2
Biarea 20 m2
TOMTAREA 1 690 m2
BYGGNADSÅR ca 1980
Utgångspris 1 150 000 kr eller bud

Underbart sjöläge vid Järsjön!

Drömmer du om en egen strandtomt och morgondopp direkt utanför sovrumsfönstret? Välkommen hit till Järsjön och ett sällsynt tillfälle att omhänderta ett älskat smultronställe i behov av kärlek och omtanke från en ny familj! Känslan här är välkomnande och omfamnande, med skön frihetskänsla tack vare tomtens ogenerade läge och naturliga insynsskydd. Från bägge stugorna har du endast ett par steg ner till strandlinjen och utsikten är verkligen magiskt vacker med de ståtliga björkarna som blickfång i förgrunden. Vackra sommarkvällar njuter du av den spegelblanka sjön från första parkett, eller varför inte ta båten ut med metspöt som sällskap och kolla om det nappar? Här har många kära barndoms- och sommarminnen tagit form. Nu är det dags för nästa familj att få uppleva sköna sommardagar invid Järsjön. Du bor i ett mycket omtyckt område med fin badplats och sandstrand precis intill stugan. Även vid stugan är det sandbotten. De båda stugorna är tyvärr i dåligt skick och i behov av omfattande renovering. Potentialen finns i läget och denna härliga plats, kanske väljer du att bygga nytt hellre än att renovera? Valet är ditt. Oavsett vad du väljer så är den här pärlan väl värd ett besök! Plus i kanten är det geografiska läget - med endast 2 km till E4:an, 2 mil till Söderhamn och 4 mil till Hudik. Från Stockholm åker du på under 3 timmar. Du kan redan nu gå runt digitalt i detta hem i 3D via vår hemsida!

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Högsta bud

850 000 kr

Utgångspris: 1 150 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Fastighetskarta

Beskrivning

Huvudbyggnad med charmigt kök och allrum. Glasveranda med underbar utsikt över sjön. Sovstuga med två rymliga sovrum, duschrum med duschkabin och bastu. Torrdass finns i samma byggnad.


Byggnad

Upplåtelseform Friköpt
Boarea 40 m2
Biarea 20 m2
Areakälla Uppskattad boarea. Observera att bostadsytan inte är uppmätt
Byggnadsår ca 1980

Byggnadssätt

Grundläggning Plintar
Stomme Trä
Fasad Trä
Tak Plåt utan underlagstak
Fönster 2-glas kopplade fönster
Uppvärmning Elradiatorer
Ventilation Självdrag
Renoveringar Omfattande renoveringsbehov föreligger.

Tomt

Tomtarea 1 690 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Trönbyn 1:41
Upplåtelseform Friköpt
Adress Järsjön 120 och 122, 82694 Norrala
Område Söderhamn
Kommun Söderhamn
Vatten/Avlopp Eget vatten saknas. Vatten delas idag med granne via muntlig överenskommelse, troligtvis behöver köparen se över en ny egen lösning. Avlopp saknas.

Ekonomi

Utgångspris 1 150 000 kr eller bud

Taxeringskod 213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr

Pantbrev 1 st, totalt 195 000 kr

Fastighetsavgift/skatt 2 580 kr/år

Söderhamn

Söderhamn är en kuststad i Hälsingland. Här bor mer än 25.000 människor i staden, skärgården och på landsbygden. Söderhamn har mycket att erbjuda, känt för sin vackra skärgård med över 500 öar och många fina pärlor att besöka. Inåt landet ligger dalgångar med näringsrika åkrar, djupa skogar och de blånande bergen. I Söderhamns kommun rinner också älven Ljusnan ut i havet. Söderhamns skärgård finner du fiskelägret Skärså med populära restaurangen Albertina. På Rönnskär, Enskär och Storjungfrun finns möjlighet att hyra vandrarhems boende under sommaren. Söderhamn bjuder på ett rikt kulturliv med olika evenemang året runt, allt ifrån konst- och fotoutställningar, teaterföreställningar, föreläsningar, och musikuppträdanden.

Kommunikation Med järnväg från Resecentrum når man Stockholm under 2 timmar och Sundsvall nås på ca 1,5 timmar. E4:an mellan Helsingborg och Haparanda tangerar staden och Stockholm nås på ca 2,5 timmar och Arlanda flygplats på drygt 2 timmar. Vill man inåt landet tar man med fördel väg nr 50.
Närservice Söderhamns Centrum är charmigt och lättillgängligt med en bra mix av bland annat butiker, frisörer, restauranger, caféer och bostäder. Ute vid E4:an finns Söderhamns köpcentrum med namnet E:center.
Parkering I Söderhamn finns inga parkeringsavgifter, bara parkeringsregler.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?