Ragvaldsnäs 790

Ragvaldsnäs / Gnarp

TYP Fritidshus
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 3 varav 3-4 sovrum
Boarea 46 m2
Biarea 30 m2
TOMTAREA 995 m2
BYGGNADSÅR 2018
Driftkostnad ca 1 620 kr/mån
utgångspris 1 950 000 kr eller bud

Hemmet är Hemdeklarerat. Det innebär ökad trygghet för dig som köpare då hemmet är försäkrat mot dolda fel och även förbesiktat. Besiktningsprotokollet kan du ta del av hos ansvarig mäklare. Läs mer om Hemdeklarerat här.

Nybyggt vinterbonat fritidshus vid havet!

Suktar du också efter en stuga vid havet? Nu har vi ett nybyggt, vinterbonat fritidshus i pittoreska Ragvaldsnäs - en pärla längs med Jungfrukusten. Ta bilen och åk rakt ut mot havet så hamnar du till slut vid den vita stugan med den perfekta gräsmattan och den prydliga uppfarten. Kliv innanför entrédörren så möts du av ett helt perfekt planerat hem där varje liten centimeter är väl genomtänkt. Här bor du kvadratsmart med öppen, modern planlösning, fullt utrustat kök, golvvärme på hela entréplan och ett loft med två rymliga sovrum utöver dom två sovrum som finns på entréplan. Hörnläget bidrar till en privat känsla och perfekt solläge. Här utlovas sol från morgon till sen kväll, med en altan i direkt söderläge och fri, öppen känsla runt tomten. Sommar som vinter kan spenderas här. Se årstiderna skifta och upptäck Hälsingland året om. Vintertid lockar Hassela Ski Resort med utmärkt utförsåkning 5 mil bort. Ragvaldsnäs ger er den perfekta bilden av en idyllisk Svensk sommardröm och det är lätt att förstå varför så många återvänder hit år efter år, eller bosätter sig här på heltid. Det pittoreska gamla fiskeläget, Ragvaldsnäs dansbana som så många fått uppleva många trevliga danser på och sommarstugor på sin väg mot Bottenhavet. Packa picknikkorgen och badkläderna och promenera den trevliga stigen från stugan till den vidsträckta stranden i Oxsand. Vem behöver åka utomlands när man kan åka till Ragvaldsnäs? Det här hemmet är Hemdeklarerat, vilket innebär att säljarna har besiktigat huset och tecknat en dolda fel-försäkring - en trygghet för både köpare och säljare. Har du inte möjlighet att gå på visning på plats eller vill du redan nu ta en tur i huset? På vår hemsida kan du via vår tjänst Hoome View gå på visning digitalt i 3D!

utgångspris

1 950 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-492 69 51 maya.sundlof@hoomemakleri.se


Beskrivning

Bostadsbeskrivning Varmt välkommen in till det här kvadratsmarta hemmet! Den grusade uppfarten med plats för flertal bilar, med motorvärmaruttag för två bilar, tar er sedan upp till den stora och härliga altanen med sol från tidig morgon till kväll. När du kommer innanför entrédörren får ni en trevlig överblick på husets moderna, öppna planlösning med två sovrum till vänster, stege upp till loftet med ytterligare två sovrum och det trevliga köket med sina fina, gråa köksluckor tillsammans med vardagsrummet där ni får plats med en stor soffgrupp. Mellan vardagsrum och kök har ni en värmande spritkamin, perfekt att mysa ner sig i soffan framför efter ett härligt kvällsdopp i havet eller efter en krispig dag i skidbacken i Hassela Ski. Vill du istället ha en insatskamin och elda med ved? Inga problem, det finns tillstånd för att dra en rökkanal. Rymligt badrum med WC, dusch, tvättställ och kombinerad tvätt- och torktumlare. Köket är utrustat med precis allt en vill ha i ett kök, stå och diska och titta ut mot husets gräsmatta och den kringliggande skogen. Komfort och finess, med hav och natur runt knuten. Enhetligt och slittåligt vinylgolv i hela huset med vattenburen golvvärme på hela entréplan. Uttag för fiber har ni i vardagsrummet och i båda rummen uppe. Loftet som ni når via en stege, där det såklart är fullt möjligt att istället bygga en trappa, har ett mindre sovrum och ett större sovrum. För dig som istället vill ha stora middagsbjudningar kan välja att ha en stor matgrupp intill köket och ha ditt vardagsrum på övre plan, här får du nämligen plats med en soffgrupp utan problem. På övre plan har ni vattenburna element.
Uteplats Härlig altan i söderläge som går i vinkel runt ena gaveln av huset.
Parkering Stor uppfart med plats för flera bilar. Motorvärmaruttag för två bilar.

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med loft
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 46 m2
Biarea 30 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 3 varav 3-4 sovrum
Byggnadsår 2018

Byggnadssätt

Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Fasad Trä
Tak Plåt i tegelprofil
Utv. plåtarbete Plåt
Fönster 3-glas
Uppvärmning Vattenburen elpanna
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Renoveringar Nybyggt 2018.
Internet Fiber

Tomt

Tomttyp Trädgårdstomt med nyanlagd gräsmatta
Tomtarea 995 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Årskogen 3:20
Upplåtelseform Friköpt
Adress Ragvaldsnäs 790, 82962 Gnarp
Område Ragvaldsnäs
Kommun Nordanstig
Vatten/Avlopp Egen borrad brunn (tjänligt vatten men smakar något salt). Trekammarbrunn med infiltration.
Servitut m.m. Gemensamhetsanläggning: Nordanstig Torringen GA:1 ändamål: Vägar Förmån: Officialservitut Väg, 2132-2017/47.1

Ekonomi

utgångspris 1 950 000 kr eller bud

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2021 1 020 000 kr, varav byggnad 768 000 kr
Värdeår 2019

Pantbrev 2 st, totalt 1 467 000 kr

Driftkostnad 19 407 kr/år fördelat enligt:
Elkostnad 14 363 kr/år
Vatten & avlopp 1 780 kr/år
Väg/Samfällighet 1 015 kr/år
Renhållning 1 791 kr/år
Övrigt 458 kr/år
Kommentar driftkostnad Uppgifter enligt säljare. Under posten Övrigt: Bredband och tv. Bredband och tv-abbonnemang går att ta över som köpare.

Nätbolag EON
Elleverantör EON
Elförbrukning 7 576 kWh/år
Försäkring Fullvärdesförsäkrat i Länsförsäkringar

Ragvaldsnäs

Ragvaldsnäs är en underbar liten pärla längs med jungfrukusten med ett pittoreskt fiskeläge. Ragvaldsnäs dansbana byggdes i början av 1920-talet och är en samlingspunkt för folket i byarna, gårdarna och fritidshusen här och deras engagemang för bygdens trivsel och gemenskap. Här anordnas dans, teater, möten, fester, surströmmingskalas. Här bor ni med havet i fokus, likaså naturen. Vandringsleden Kustleden går förbi bl.a. Ragvaldsnäs. Ett stenkast bort har ni den omåttligt populära sandstranden i Oxsand.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-492 69 51 maya.sundlof@hoomemakleri.se