Kyrkvägen 37D

Gnarp / Nordanstig

TYP 2-plansvilla delvis med källare
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 7 varav 5 sovrum
Boarea 244 m2
Biarea 55 m2
TOMTAREA 2 246 m2
BYGGNADSÅR 1909
Driftkostnad ca 5 080 kr/mån
utgångspris 2 495 000 kr eller bud

Sekelskiftesvilla i Gnarp

Vad säger ni om vi säger sekelskiftesvilla, fem kakelugnar, pool och ytor på nästan 300 kvm? Vi säger att det här är ett hem som har allt! Ryktet säger dessutom att det är Gnarps vackraste hus - kom hit på visning och avgör själv. Det här hemmet imponerar med sina vackra pardörrar, den stora matsalen, det enorma köket, rymliga altanen som badar i sol (och du kommer förmodligen bada i poolen...), sju rum, bekväm uppvärmning via luft/vattenvärme, fiber indraget som möjliggör arbete hemifrån. Glömde vi nämna att all el är nydraget under 2000-talet, och likaså stammarna utbytta? Du får charmen och skönheten i en sekelskiftesvilla kombinerat med bekvämligheterna kring ett nytt värmesystem och det faktum att huset renoverats så pass så att det upplevs som ett "nytt" hus, men i gammal stil. Nuvarande ägare har tidigare haft fem hästar, så möjlighet att arrendera mark kan finnas för den som är intresserad. Varmt välkomna att få uppleva det här fantastiska huset på plats genom att boka in dig på visning, eller gå en digital rundtur genom att klicka dig in på vår hemsida och använda vår tjänst Hoome View!

utgångspris

2 495 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-4926951 maya.sundlof@hoomemakleri.se

Säljarens sommarbild
Säljarens sommarbild
Säljarens sommarbild
Säljarens sommarbild
Säljarens sommarbild
Säljarens sommarbild
Säljarens sommarbild

Beskrivning

Hall Välkommen in! Via verandan på framsidan och den vackra pardörren så kliver ni in till en stor och inbjudande hall, imponerande rymlig och med vy in mot den stora, fina matsalen. I hallen har ni gott om plats för att hänga av er ytterkläder och skor, dessutom finns 6 st garderober.
Gästtoalett I hallen har ni gästtoaletten med WC och tvättställ.
Matsal Rakt fram, sett från hallen, har ni den pampiga matsalen med en vacker kakelugn. Här får verkligen hela stora familjen med släkt och vänner plats (i en Covid-fri framtid i varje fall).
Kök Som väntat i det här stora huset har ni också ett stort kök! Fina köksstommar i gediget trä, ommålade nyligen och med arbetsytor som imponerar. Här kan det bakas många bullar och dukas upp stora bufféer! Det är inte heller alla kök som har fönster i tre olika väderstreck. Via köket har ni entrén ut till altanen och poolen, perfekt för att kunna duka upp på somrarna. I köket har ni plats för en större matgrupp också för 8-10 personer.
Sovrum entréplan På entréplan har ni två rymliga sovrum med dom fantastiska trägolven i original och dessutom kakelugnar i båda sovrummen.
Sovrum övre plan På övre plan har ni ytterligare tre sovrum. Två av sovrummen har ni till vänster om ni år uppför trappan. Det ena av dom två sovrummen har kakelugn. Det tredje sovrummet räknas som husets "master bedroom" eftersom det är det största sovrummet, här har ni en fin kakelugn samt klädkammare.
Badrum och tvättstuga Stort badrum med dubbelhandfat, duschkabin (2019) och badkar. Här är golvet extra förstärkt och el är framdraget för dig som vill ha ett bubbelbadkar istället. Fint ljusinsläpp tack vare fönster och balkongdörr. Tvättstugan har ni intill badrummet med tvättmaskin, torktumlare och förvaring med arbetsbänk.
Vardagsrum Rymligt vardagsrum på övre plan med gott om plats för en större soffgrupp.
Källarplan På källarplan har ni en mysig liten tv-hörna med heltäckningsmatta. Här har ni även bastu, pannrum med avlopp och vatten - här finns alltså möjlighet att göra en relax om en vill. Dessutom finns ett förråd och snickarbänk.
Uteplats Veranda på framsidan av huset. Stor, härlig altan på baksidan av huset som badar i sol! Här har ni även pool 2,70 m*5,40 m, uppvärmning via värmeväxlare.
Parkering Uppfart bredvid huset med plats för 2 eller flera bilar. Garageplats med plats för 1 bil.

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla delvis med källare
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 244 m2
Biarea 55 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 7 varav 5 sovrum
Byggnadsår 1909. Om-/tillbyggnadsår: 2006

Byggnadssätt

Grundläggning Torpargrund/källare
Stomme Timmer
Bjälklag Trä
Fasad Trä
Tak Tegel
Fönster 2+1-glas
Uppvärmning Luft/vattenvärmepump
Ventilation Självdrag
Renoveringar 2006 Nytt tak, och allt invändigt pga brand (inkl all el, vvs och stammar) 2015 Altan och pool 2019 Värmepump, kök uppdaterat 2020 Fasad, farstukvist/entré, källare inredd Förberett för centraldammsugare. Nuvarande ägare har inte eldat i varken kakelugnar eller vedspis på flera år så observera att en sotare måste kontrollera skorstenarna innan eldning. Fastigheten är nyligen avstyckad, observera att totala pantbrevsbeloppet därför är något missvisande. Preliminärt pantbrevsbelopp på denna fastighet kommer att vara 1 700 000 kr.
Internet Fiber
Övriga byggnader Härbre i två plan med garageplats, 80 kvm. Möjlighet till att inreda och göra lägenhet, eller använd det som förrådsutrymme.

Tomt

Tomttyp Trädgårdstomt
Tomtarea 2 246 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Frästa 11:9
Upplåtelseform Friköpt
Adress Kyrkvägen 37D, 82960 GNARP
Område Gnarp
Kommun Nordanstig
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut m.m. Gemensamhetsanläggning: Nordanstig Gnarps-Berge GA:6 ändamål: Vägar Förmån: Officialservitut Väg, 21-87:758.1 Last: Officialservitut Värmesystem, 2132-2020/58.1
Planbestämmelser Vattenskyddsområde

Energideklaration

Energideklaration Beställd

Ekonomi

utgångspris 2 495 000 kr eller bud

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2018 1 043 000 kr, varav byggnad 902 000 kr
Värdeår 1984

Pantbrev 5 st, totalt 2 834 000 kr

Driftkostnad 61 000 kr/år fördelat enligt:
Uppvärmning 15 000 kr/år
Elkostnad 30 000 kr/år
Vatten & avlopp 8 000 kr/år
Renhållning 3 000 kr/år
Försäkring 5 000 kr/år
Kommentar driftkostnad Uppgifter enligt säljare.

Nätbolag Eon
Elleverantör Eon
Elförbrukning 32 000 kWh/år
Försäkring Fullvärdesförsäkrat i Dina Försäkringar

Fastighetsavgift/skatt 7 822 kr/år

Gnarp

Gnarp är en tätort som ligger i Nordanstigs kommun mellan Hudiksvall och Sundsvall med lämpligt pendlingsavstånd. Gnarp har många trevliga villaområden och endast 1 mil bort har ni Sörfjärden med Norrlands längsta badstrand och Sörfjärdens golfklubb med 18-hålsbana.

Kommunikation Goda kommunikationsförbindelser med tågstation och busshållplats.
Närservice I Gnarp finns Gnarps kyrka, två bensinmackar, två skolor, en bankomat, Ica-Stjärnan samt många småföretag. Där finns även en fullstor sporthall - Gnarpsviljan, en konstfrusen ishall i Gällsta, och ett ridhus. Circle K har en snabbladdare med Gnarps pizzeria tvärs över vägen.
Övrigt I det lokala näringslivet finns företag som Gränsfors Bruks yxfabrik, Hälsingesylt, Tjärnviks Trä AB (numera Gallo), Huset på Hea och även Wahlmans textil.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-4926951 maya.sundlof@hoomemakleri.se