Lyran 40

Vintergatsbyn / Hudiksvall

TYP 1-plansvilla
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 156 m2
TOMTAREA 2 230 m2
BYGGNADSÅR 2017
Driftkostnad ca 3 440 kr/mån
utgångspris 3 195 000 kr eller bud

Nybyggt hem nära både hav och natur

En riktig wow-känsla! Kliv innanför ytterdörren till det här nybyggda hemmet och bli genuint imponerad över husets takhöjd, rymd och dom tre stora fönstren med vackra spröjs ut mot husets uteplats och baksida. Du får en väldigt bra känsla här. Det blir inte sämre när du tar dig en tur runt i huset. Huset med sina vackra och enhetliga, rejäla trägolv, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med den värmande kaminen som står där som en fin pjäs i mitten av rummet. Gå till köket och ta dig ett glas kolsyrat vatten direkt från kökskranen och is från ismaskinen i frysen. Sätt dig ute på uteplatsen och njut av den ljumma havsbrisen. Hemmet har en genomtänkt och bra planerad planlösning mycket tack vare uppdelningen mellan utrymmen för umgänge och vila. Med sina fyra sovrum, två badrum och två allrum passar det här hemmet dig med en stor familj eller för dig som helt enkelt söker ett stort hem med fina utrymmen. Har vi nämnt alla lyxiga detaljer som finns i huset? Det är vattenburen golvvärme i hela huset, givetvis fiber, mekanisk ventilation, stenbänkskivor i köket, helkaklade badrum, stor tvättstuga, inbyggda spottar i taket och, det tåls att upprepas, en köksblandare med kolsyrat vatten! Huset är helt perfekt på alla sätt och vis. Området som huset står i är även det bra på många sätt, här har ni både hav och natur runt hörnet. Här har ni en vacker badstrand en kort promenad från huset (det finns en genväg dit direkt från huset till och med!), tennisbana, boulebana, grillplats, fint promenadstråk runt tjärnen, småbåtshamn. Vad mer kan man begära? Det här hemmet måste ni uppleva på plats för att även du ska få känna wow-känslan när du kliver innanför ytterdörren! Varmt välkomna att boka in er på visning, eller gå på digital visning via vår tjänst Hoome View. Vill du veta mer om huset och området? Glöm inte att titta på vår film på vår hemsida. Vi ses!

utgångspris

3 195 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-4926951 maya.sundlof@hoomemakleri.se


Beskrivning

Hall Varmt välkomna in! Det slår aldrig fel, det första som händer när du kliver innanför ytterdörren är att häpna över husets takhöjd, rymd och dom tre stora fönstren med vackra spröjs ut mot husets uteplats och baksida. Huset är väl genomtänkt, i hallen har ni vattentåligt klinker på golvet, en rymlig klädkammare som sväljer det mesta, gott om plats att hänga av er ytterkläder och skor på sko- och hatthyllan.
Vardagsrum Stort och härligt vardagsrum med ryggåstak, fint ljusinsläpp tack vare dom tre stora fönstren ut mot uteplatsen som går enda ner till golvet. Vardagsrummet är öppet mot köket och ger en fin, social och trevlig planlösning. Här har utgång till uteplatsen.
Kök Stort kök öppet mot vardagsrummet med lyxiga stenbänkskivor, vitvaror från Husqvarna, AEG och ASKO, köksblandare med kolsyrat vatten, kyl och frys med ismaskin, gott om förvaring tack vare över- och underskåp samt plats för en större matgrupp för 6-8 personer.
Badrum I det här hemmet har ni två rymliga badrum. Ett av badrummen ligger intill vardagsrum och kök och har en härlig rymd tack vare takhöjden med spottar i taket. Dubbelhandfat, badkar, WC och vackra blandare både till handfaten och badkaret. Vackert klinker och ljust kakel. Det andra badrummet har ni i "sovrumsdelen" av huset med WC, dusch och tvättställ med kommod. Mörkt klinker och ljust kakel.
Sovrum Här har ni fyra, rymliga sovrum. Tre av fyra sovrum ligger för sig i en del av huset och det fjärde sovrummet har ni intill vardagsrum och kök.
Möblerbar hall Fördelen med den här villan är att det finns två vardagsrum att välja på. Det ena utrymmet kan användas som ett extra vardagsrum åt barnen, eftersom rummet ligger mellan dom tre sovrummen, eller ha det som en kontorshörna.
Tvättstuga Rymlig tvättstuga med groventré, klinker, tvättmaskin och torktumlare.
Uteplats Stor och härlig uteplats under tak med utgång från vardagsrummet i söderläge.
Parkering Garage med plats för en bil samt större uppfart med plats för flera bilar.

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 156 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 6 varav 4 sovrum
Byggnadsår 2017

Byggnadssätt

Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Fasad Trä
Tak Plåt i tegelprofil
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme och FTX-system. Kamin.
Ventilation FTX-system
Renoveringar 2019 Ny microvågsugn 2019 Ny diskmaskin 2018 Planerat tomten
Övriga byggnader Garage med plats för en bil Fristående förråd

Tomt

Tomttyp Plan trädgårdstomt
Tomtarea 2 230 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Idenors-Hamre 4:40
Upplåtelseform Friköpt
Adress Lyran 40, 82491 Hudiksvall
Område Vintergatsbyn
Kommun Hudiksvall
Vatten/Avlopp Vatten via vattenförening. Sluten tank 6 kbk.
Servitut m.m. Gemensamhetsanläggning: Hudiksvall Idenors-Hamre GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Grönområden, Bad- och/eller båtanläggning, Gemensamhetsanläggning: Hudiksvall Idenors-Hamre GA:2 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Hudiksvall Idenors-Hamre GA:6 ändamål: Grönområden, Bad- och/eller båtanläggning
Planbestämmelser Ändring Av Dp Byggnadsplan Ändring Av Dp

Ekonomi

utgångspris 3 195 000 kr eller bud

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2018 2 257 000 kr, varav byggnad 2 003 000 kr
Värdeår 2017

Pantbrev 16 st, totalt 2 465 000 kr

Driftkostnad 41 258 kr/år fördelat enligt:
Elkostnad 15 144 kr/år
Vatten & avlopp 5 670 kr/år
Sotning 500 kr/år
Väg/Samfällighet 8 200 kr/år
Renhållning 2 060 kr/år
Försäkring 4 616 kr/år
Övrigt 5 068 kr/år
Kommentar driftkostnad Uppgifter enligt säljare.

Nätbolag Ellevio
Elleverantör Ellevio
Elförbrukning 8 796 kWh/år
Försäkring Fullvärdesförsäkrat i Dina Försäkringar

Vintergatsbyn

Vintergatsbyn är ett område som är omtyckt tack vare närheten till både havet och centrala Hudiksvall. Det forna fritidshusområdet har på senare år utvecklats till att bli mer ett område för permanent bosatta. Mycket tack vare detaljplaner som förändrats, gatlyktor och bra vägar. I området har ni en väldigt fin badplats, som inte bara är uppskattade av boende i området utan även från andra badgäster. Småbåtshamn finns, boulebana och tennisbana. Fisklösatjärnen har ett väldigt fint promenadstråk, grillplats och terass. Att åka Vintergatsbyn-Hudiksvall tar ca 20 minuter och Vintergatsbyn-Iggesund tar ca 10 minuter.

Närservice Vintergatsbyn har närhet till både Hudiksvall och Iggesund. Närmsta mataffär har ni 10 minuter bort i centrala Iggesund.
Övrigt Läs mer om området på www.vintergatsbyn.se.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-4926951 maya.sundlof@hoomemakleri.se