Djupegatan 12

Östra Hudiksvall / HUDIKSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 4 rok
Boarea 87 m2
Våning 1 av 3
Balkong Ja
PARKERING Finns
BYGGNADSÅR 1953
Månadsavgift 3 894 kr
utgångspris 1 750 000 kr eller bud

Fyra på populära Öster i Hudiksvall med låg avgift och parkeringsplats!

Det är något speciellt med harmonin i den här lägenheten. Inte nog med att vi äntligen får förmedla något så unikt som en fyra på Öster i Hudiksvall med låg avgift, parkeringsplats och balkong i söderläge, så omfamnas du också av en hemtrevlig känsla när du kliver innanför ytterdörren. Det stora köket med vackra luckor i ek, målade i harmonisk beige nyans tillsammans med dom marmorimiterade bänkskivorna gör att du genast blir inspirerad till att stå här och tillaga en fin middag åt dina gäster eller familj. Badrummet är helkaklat med dusch, tvättmaskin och torktumlare som ju är väldigt bekvämt att ha i sin lägenhet, även fast det inte är svårt att få tid i föreningens gemensamma tvättstuga i källarplan. Lägenheten har givetvis också tre rymliga sovrum varav ett i nuläget används som ett matrum, vardagsrum med parkettgolv och sist men inte minst - balkongen i söderläge med utsikt över föreningens gemensamma trädgård. På Öster i Hudiksvall bor ni med promenadavstånd till centrum, nära mataffär och busskommunikationer, ta cykeln ner till Aktivitetsfabriken för padel eller en joggingtur i elljusspåret på Björkberg. Ett område att trivas i! Varmt välkomna att boka in er på visning och ta dig redan nu en digital visning av lägenheten via vår tjänst Hoome View som du hittar på vår hemsida!

utgångspris

1 750 000 kr

Kommande visningarBeskrivning

Bostadsbeskrivning Välkommen in och välkommen hem! I en av dom vackra husen på Öster i Hudiksvall har ni Djupegatan 12:s ljusblåa flerbostadshus. Här bor ni i bostadsrätt med villakänsla. Lägenhetens hall har plats för hatt- och skohylla, dessutom har ni hela åtta garderober och plats för en större byrå. Här snackar vi gott om förvaring! Utöver dessa garderober har ni ytterligare garderober i båda sovrummen. Det rymliga köket har fina ekluckor målade i en harmonisk beige färg, marmorimiterade bänkskivor och vitt kakel klär väggarna vid disk- och arbetsbänk. Här har ni gott om förvaring tack vare många över- och underskåp. Plats för matgrupp har ni också, för 4-6 personer. Badrummet är helkaklat och fräscht, med dusch och WC och såklart golvvärme! Ni har lyxen att ha både tvättmaskin och torktumlare i lägenhetens badrum. I lägenheten finns två sovrum och en matsal, eller tre sovrum om det behovet finns. I vardagsrummet har ni vackert parkettgolv och gott om plats för en stor soffgrupp så hela familjen kan samlas och ha det trevligt. I vardagsrummet har ni utgång till balkongen som är i söderläge. Är du soldyrkare? Perfekt! Slå dig ner på balkongen och njut, eller gå ut till föreningens gemensamma uteplats och trädgårdstomt. Som sagt, här bor ni i bostadsrätt med villakänsla.

Lägenhet

Boarea 87 m2
Antal rum 4 rok
Våning 1 av 3
Hiss Nej

Balkong/uteplats Gemensam uteplats på föreningens tomt

Parkering Parkering med motorvärmare

Adress Djupegatan 12, 82450 HUDIKSVALL
Område Östra Hudiksvall
Kommun Hudiksvall


Förening

Föreningen består av 8 lägenheter. Tvättstuga i källarplan. 4 parkeringsplatser med motorvärmare 100 kr/mån 4 garageplatser 200 kr/mån. Fiber finns. Cykelbod. Gemensamt hobbyrum i källarplan.

Namn BRF Österled
ORG.NUMMER 787500-1518
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 8 st
EKONOMI & FÖRÄNDRING Inga planerade avgiftshöjningar för närvarande.

Renoveringar Genomförda renoveringar: Fasadbyte södra gaveln Byte av garageportar Byte av innerdörrar, lägenheter Radonsanering Stambyte gjordes 2000-2001

Parkering 4 parkeringsplatser med motorvärmare 100 kr/mån 4 garageplatser 200 kr/mån (separat kö)

TV & INTERNET Fiber finns. Separat abonnemang tecknas av bostadsrättsinnehavare.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

Övrigt Eftersom det är en liten förening får bostadsrättsinnehavare hjälpas åt. Trappstädning kostar 50 kr/mån för respektive bostadsrättsägare. Gräsklippning och snöskottning hjälps man åt med inom föreningen.

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1953
Fönster 3-glas
VENTILATION Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning Bergvärme
Renoveringar Fasadbyte södra gaveln Byte av garageportar Byte av innerdörrar, lägenheter Radonsanering Stambyte gjordes 2000-2001
Övriga faciliteter Vindsförråd och källarförråd. Gemensam tvättstuga i källarplan med torkrum. Cykelrum. Snickarbod. Skyddsrum.

Ekonomi

utgångspris 1 750 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 894 kr Hushållsel, internet och Tv samt parkeringsplats tillkommer

Pansättningsavgift 475 kr
Driftkostnad ca 843 kr/mån med 2 personer i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 402 kr/mån
Försäkring ca 132 kr/mån
Övrigt ca 309 kr/mån
Kommentar driftkostnad Uppgifter enligt säljare. Posten Övrigt: Trappstädning 50 kr/mån och Internet+TV 259 kr/mån.

Nätbolag Ellevio
Elleverantör Energikundservice Sverige
Elförbrukning 2 191 kWh/år

Östra Hudiksvall

Östra Hudiksvall är ett omtyckt område som har både mysiga villaområden och områden med flerbostadshus. Här har ni många fina och lummiga grönområden med många mindre lekplatser i flera av dom olika villaområdena. Ni bor med närhet till både hav och natur. Skidstadion har flera fina motionsspår, strandpromenaden längs med Hudiksvalls inlopp med restaurang Strandpiren. Ta en cykeltur ut till stranden på Maln. En kort promenad tar er ner till Hudiksvalls Centrum. Ett väldigt trivsamt område att bo i!

Kommunikation Goda bussförbindelser finns med många hållplatser i området.
Närservice ICA Nära Träffpunkten ligger på Djupegatan på Öster som har stort utbud samt postombud. Fina Butiken är en mack med tillhörande bensinstation. På Öster finns ett flertal restauranger, bland annat Strandpiren, O Sole Mio, Milano och Amore. På Öster i Hudiksvall finns tre förskolor i närområdet: Skolbyn, Kålhagen och Klippan. F-6 finns på Skolbyn och Björkberg samt högstadieskolan Östra skolan.
Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-4926951 maya.sundlof@hoomemakleri.se