Kommande hem

Huggargatan 8 - Förhandsvisning 21/4!

Iggesund / Hudiksvall

TYP 2-plansvilla med källare
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 5 varav 4-6 sovrum
Boarea 176 m2
Biarea 84 m2
TOMTAREA 1 169 m2
BYGGNADSÅR 1932
Driftkostnad ca 3 330 kr/mån
Utgångspris 1 695 000 kr eller bud

Rymlig familjevilla erbjuder ett socialt och modernt hem!

Är ni på jakt efter den perfekta familjevillan? Då har vi det rätta hemmet för er precis här! Vad sägs om en ståtlig 30-tals villa på hörntomt med plats för den stora familjen. Här får ni ett modernt renoverat hem med högt i tak och väldisponerade ytor fördelat på tre plan. Nytt kök i toppskick, renoverade badrum och en härlig trädgård. Detta är ett riktigt socialt hem där entréplanet är perfekt planerat för att umgås med familj och vänner. Det stora vardagsrummet går i vinkel med det nyrenoverade köket och pryds med fin insatskamin på hörnet. Det övre planet är mer privat och här finns i dagsläget 4 bra sovrum för familjen och ett stort allrum. För den som vill kan även två rum i källarplanet disponeras som sovrum. Stor trädgårdstomt med plats för lekande barn, härligt nära till havet och insjöbad på populära Ankarmon! Den här villan har allt en modern barnfamilj kan önska - på bekvämt avstånd till förskola, skola, centrum och 10 min in till Hudiksvall! Du kan redan nu besöka detta hem i 3D via vår hemsida och tjänsten Hoome View!

Utgångspris

1 695 000 kr

Kommande visningar


Fastighetskarta
2D - Entréplan - Letterhead
2D - Övre plan - Letterhead
2D - Källarplan - Letterhead
3D - Entréplan - Letterhead
3D - Övre plan - Letterhead
3D - Källarplan - Letterhead

Beskrivning

Entréplan Entréplanet bjuder in till skön samvaro och öppna ytor som behöver upplevas på plats! Här finns ett stort helt nyrenoverat kök med riktigt bra arbetsytor och en trevlig matplats med utgång till den väl tilltagna altanen. Kök och vardagsrum samspelar fint med genomgående samma golv. Vardagsrummet är även det stort och luftigt vilket gör det lättmöblerat med den härliga insatskamin placerad på hörnet. Möblerbar hall med renoverad wc. Renoverade golv och ytskikt de senaste åren!
Övre plan På övre plan finns ett centrerat, stort allrum med nya ytskikt och golv. Perfekt som extra vardagsrum för t.ex. de större barnen. Utgång till balkong med kvällssol. Fyra sovrum i bra storlek finns att nyttja, samt ett badrum med dusch, renoverat 2015.
Källarplan Källarplanet bjuder på ett helt extra våningsplan levnadsyta! F.d. Gillestugan har förvandlats till ett eget stort hemmagym. Fint ljusinsläpp från flertalet fönster och öppen spis i rummet. Ett extra allrum alt. sovrum/gästrum intill tvättstugan med egen entré. Tvättstugan ligger i anslutning till torkrum och duschrum med äldre standard. Här finns möjlighet att förverkliga drömmen om en egen spa/relax avdelning då potentialen och ytorna finns!

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla med källare
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 176 m2
Biarea 84 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 5 varav 4-6 sovrum
Byggnadsår 1932. Ombyggt 1977

Byggnadssätt

Grundläggning Källare
Stomme Trä/tegel
Fasad Stende träpanel
Tak Plåt (2016)
Utv. plåtarbete Lackerad plåt
Fönster 3-glas samt kopplade 2+1 glas
Uppvärmning Direkt El + luft/luft värmepump och eldstäder
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Förråd om ca 15 kvm samt vedförråd

Tomt

Tomttyp Trädgårdstomt
Tomtarea 1 169 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Iggesund 6:51
Upplåtelseform Friköpt
Adress Huggargatan 8 - Förhandsvisning 21/4!, 82532 Iggesund
Område Iggesund
Kommun Hudiksvall
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Planbestämmelser Avstyckningsplan

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2014-01-07.
Energiförbrukning 104 kWh per m2 (Atemp) och år

Ekonomi

Utgångspris 1 695 000 kr eller bud

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2018 787 000 kr, varav byggnad 642 000 kr
Värdeår 1940

Pantbrev 6 st, totalt 1 027 500 kr

Driftkostnad 39 962 kr/år fördelat enligt:
Elkostnad 28 358 kr/år
Vatten & avlopp 3 024 kr/år
Sotning 300 kr/år
Renhållning 1 200 kr/år
Försäkring 7 080 kr/år

Elförbrukning 19 000 kWh/år
Försäkring Fullvärdesförsäkrat i Folksam

Fastighetsavgift/skatt 5 902 kr/år

Iggesund

Iggesund ligger 9 km söder om Hudiksvall vid Hälsinglands kust. Österut gränsar Iggesund till Bottenhavet med en fin skärgård att upptäcka! Här erbjuds ett rikt friluftsliv, med såväl hav som skog nära till hands. Ett flertal fina badsjöar och stränder finns. Den populära badplatsen Ankarmon lockar många barnfamiljer sommartid med bad och nöjen på Ankarmons camping. Iggesund har ett aktivt föreningsliv och en modern multisportsarena, Camp Igge. På vintern dras ett flertal skidspår och skogarna runt Iggesund bjuder både på fina promenadstigar och rikligt med svamp och bär. Iggesunds historia är präglad av brukssamhället och här kan du besöka Iggesunds järnbruksmuseum inrymt i industrilokaler från 1800-talet. På orten finns även Europas längsta kända urbergsgrottor. Systemet är ca 2 600 meter långt och är på vissa ställen tre våningar höga.

Kommunikation Iggesund erbjuder bra pendlingsmöjligheter med närhet till nya E4:an. Här finns en tågstation som tar dig med X-tåget sträckan Sundsvall-Gävle. Buss 28 går söderut mot Njutånger och Enånger samt norrut till Hudiksvall. Buss 150 tar dig söderut till Söderhamn-Gävle samt norrut till Sundsvall utan byte.
Närservice I Iggesund finns det mesta! Här finns en välsorterad matbutik, badhus, bibliotek, vårdcentral och flera restauranger och pizzerior. Folkets Hus, eller "Folkan", rymmer en mängd olika aktiviteter för alla åldrar! Bland annat bio, teater, revy, digitala opera- och konsertvisningar, musikkvällar mm.