Västra Tullgatan 16A

Hudiksvall / Hudiksvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 4 rok
Boarea 96 m2
Våning 6 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
PARKERING Finns
BYGGNADSÅR 2007
Månadsavgift 5 482 kr
Utgångspris 2 850 000 kr eller bud

Mitt i stan, BRF Västertull med balkong i bästa solläge!

På bästa adress i populära BRF Västertull, med vackert läge och utsikt över hustaken och Hudiksvalls kyrka, finns ett hem med stor inglasad balkong i härligt sydvästläge. Här tar du bekvämt hissen upp till 6:e våningen och kliver in i en välskött lägenhet om fyra rum och kök. Planlösningen är öppen och social med kök och vardagsrum centrerat, genomgående parkettgolv och fri utsikt från fönstren. Välplanerade kvadratmeter med två rymliga badrum, varav ett är beläget i Master bedroom. Ytterligare två sovrum, varav ett genomgångsrum att nyttja som matrum/tv-rum om man så vill. Balkongen är rymlig och lättmöblerad. Sol större delen av dagen utlovas här på sjätte våningen där du har panoramavy och himlen precis utanför. Ett mer bekvämt och centralt läge än detta är svårt att få till, här har ni promenadavstånd till allt. Dessutom bor ni i en trygg och stabil bostadsrättsförening med en fin gemensam innergård, ett omtyckt relax-/ och hobbyrum med duschmöjligheter och bastu, två tvättstugor, två övernattningsrum och ett eget varmbonat garage eller parkeringsplatser med motorvärmare (separat kö). Besök gärna BRF Västertulls egen hemsida: https://brfvastertull.bostadsratterna.se/ Varmt välkomna på visning! Du kan redan nu gå på digital visning i 3D via Hoome View på vår hemsida!

Utgångspris

2 850 000 kr

Kommande visningar


En av tvättstugorna i föreningen
Garaget i föreningen
Gemensam bastu i föreningen
Gemensam snickarverkstad i föreningen
Gemensamt gym i föreningen
Gemensamt konferensrum i föreningen
Gemensamt kök i föreningen
2D - Entréplan
3D - Entréplan

Beskrivning

Kök/vardagsrum Kök och vardagsrum i lagom öppen planlösning, där rummen samspelar fint men där du ändå får köksdelen mer avskild från de sociala ytorna. Genomgående parkettgolv och bänkskivor i sten. Bra arbetsytor och förvaring i köket. Plats för matgrupp vid fönster.
Balkong Inglasad och fullt möblerbar balkong i härligt sydvästläge. De stora inglasade partierna ger dig utsikt i två väderstreck utan skrymmande byggnader utanför. Skönt och ostört med möjlighet att skapa en egen liten oas med utlandskänsla, tack vare det soliga läget!
Sovrum 1 Master bedroom med badrum "en-suite". Det här sovrummet ligger i separat del av lägenheten med gott om plats för både dubbelsäng och annan möblering. Stor skjutdörrsgarderob som gömmer ytterligare en entré till lägenheten.
Badrum 1 Ett stort plus är helt klart detta rymliga badrum, beläget i det största sovrummet vilket känns oerhört praktiskt och bekvämt. Kaklade väggar och dusch.
Sovrum 2/genomgångsrum Idag används rummet som gästrum med bäddsoffa, men användningen för detta rum kan helt klart variera! Ett genomgångsrum med dubbeldörrar mot vardagsrummet. Med andra ord kan du enkelt öppna upp eller stänga för om du vill använda rummet som en förlängning av vardagsrummet eller låta gäster få en separat del av lägenheten.
Sovrum 3 Rymligt sovrum med fint ljus och dubbelgarderob.
Badrum 2 Det största badrummet är beläget i hallen. Här finns ett badkar och egen tvättmaskin.

Lägenhet

Boarea 96 m2
Antal rum 4 rok
Våning 6 av 7
Hiss Ja

Balkong/uteplats Inglasad balkong i sydvästläge och gemensam uteplats på innegården.

Parkering Bilen parkerar du bekvämt antingen i föreningens garage eller parkering. Hyra för garage-/ eller parkeringsplats tillkommer på hyran

Adress Västra Tullgatan 16A, 82430 Hudiksvall
Kommun Hudiksvall

Andel i föreningen 2,90743 %
Andel av årsavgift 2,90743 %

Förening

Brf Västertull registrerades 2004 som förening och är belägen mitt i Hudiksvall. Föreningen själva beskriver det som en oas i stadsvimlet i hjärtat av Glada Hudik. Fastigheten förvärvades samt bebyggdes 2007 och i föreningen finns 35 lägenheter samt tre lokaler. Föreningen har fina gemensamma utrymmen och som boende i Brf Västertull har du tillgång till mycket fin tvättstuga, kök och matsal, uthyrningsrum för 200 kr/dygn, relax med gym och bastu samt hobbyrum. Här finns också en innergård med utemöbler. För mer information, vänligen se föreningens hemsida: http://brf.vastertull.hudiksvall.bostadsratterna.se/ .

Namn BRF Västertull
ORG.NUMMER 769611-3757
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 35 st
ANTAL LOKALER 2 st

Renoveringar Planerade renoveringar OVK alla lägenheter 2021 Rengöring av tak 2021 Uppgradering av trädgård 2021 Maskinpark tvättstugor 2022 Yttre målning 2022 Målning av trapphus 2023 omfogning rörelsefogar 2023

Parkering Totalt 76 st platser varav 34 platser upplåtes externt. Garage finns att hyra för 650 kr/mån. Parkeringsplats finns att hyra för för 400 kr/mån.

TV & INTERNET Bredband finns via Fiberstaden och kabel-tv levereras av ComHem.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

Övrigt Internetleverantör Arkaden Städning Nordstäd TV Boxer Parkering Aimo park Hissar Kone Fastighetsservice Erik Marsch 2st Gästrum finns att hyra på entré plan. Bokas via bokningstavlan till en kostnad av 200kr/dygn. Wifi finns tillgängligt gratis i bägge gästrummen. 1st Gästparkering (nr.20) i garaget finns att hyra. Bokas via bokningstavlan till en kostnad av 50kr/dygn. Kök och matsal finns som bokningsobjekt för boende utan extra kostnad. Kombinerad Relax med bastu och gymutrustning finns bokning för bastu samt fri tillgång till gymutrustningen övriga tider utan extra kostnad.

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2007
Fönster 3-glas
VENTILATION FTX
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Övriga faciliteter Brf Västertull registrerades 2004 som förening och är belägen mitt i Hudiksvall. Föreningen själva beskriver det som en oas i stadsvimlet i hjärtat av Glada Hudik. Fastigheten förvärvades samt bebyggdes 2007 och i föreningen finns 35 lägenheter samt tre lokaler. Föreningen har fina gemensamma utrymmen och som boende i Brf Västertull har du tillgång till mycket fin tvättstuga, kök och matsal, uthyrningsrum för 200 kr/dygn, relax med gym och bastu samt hobbyrum. Här finns också en innergård med utemöbler. För mer information, vänligen se föreningens hemsida: http://brf.vastertull.hudiksvall.bostadsratterna.se/

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2020-03-06.
Energiprestanda 93 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 2 850 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 5 482 kr Hushållsel och ev garage-/eller parkeringsplats tillkommer.

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 200 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 200 kr/mån
Kommentar driftkostnad Kostnad för hemförsäkring ej medräknad i driftkostnad.

Hudiksvall

Här bor drygt 37 000 glada invånare, varav 15 000 i Hudiksvalls tätort. Kommunen rymmer en storslagen och varierande natur med berg, skogar, sjöar, hav och ett levande jord- och skogsbruk. Skärgården med över hundra öar inbjuder till bad, båtliv och fiske. Vintertid finns härliga isar för långfärdsskridsko, isjakt och isfiske. Stoltheten över vårt rika och levande kulturarv går inte att ta miste på. Ett besök i en av alla våra Hälsingegårdar, är ett besök i svunna tiders hantverk, inredning och design. Hudiksvall är Norrlands näst äldsta stad. 1582 fick staden sina stadsprivilegier av Johan III. Hudiksvall har alltid varit en hamnstad, där fiske och handel varit viktiga näringsgrenar som bidragit till expansiv utveckling. Idag finns minnen kvar från den tiden, såsom strömmingssundet och sjöbodarna vid Möljen, med anor från 1600-talet. Fiskarstan med sina karaktäristiska trähus och inbyggda gårdstomter, där fiskarna bodde vintertid är ett annat exempel, liksom hamnområdet med sjömagasin och tullhus från 1880-talet. Idag finns ett antal stora och internationella kända företag i kommunen. De mest framstående näringarna finns inom skogsbruk och skogsindustri, hydraulik och fiberoptik.

Kommunikation Ett väl fungerande kommunikationsnät med buss och tåg tar dig enkelt dit du vill.
Närservice I Hudiksvall finns flertal restauranger, fik, mataffärer och köpcentrum.