Kommande hem

Norra Kyrkogatan 1C

Hudiksvall / Hudiksvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 65 m2
Våning 2 av 4
Hiss Ja
BYGGNADSÅR 1988
Månadsavgift 4 374 kr
utgångspris 1 525 000 kr eller bud

Toppskick in i minsta detalj!

Välkommen till ett helt underbart, renoverat och lyxigt hem. Här är precis allt nytt. Så nära nyproduktion du kan komma! Vad sägs om ett fräscht renoverat kök, helkaklat badrum med himmelsdusch och golvvärme, vitlaserat trägolv i vardagsrum, kök och sovrum och väldisponerade kvadratmeter. I hallen har ni ett extra rum perfekt lämpad för ett hemmakontor eller för dig som har mycket kläder - grattis, en riktigt stor klädkammare. Lägenheten är oerhört estetiskt tilltalande, med sammanhängande färgskala, väl valda detaljer och modern känsla. På andra våningen (med hiss) får du ett högt och fint läge med trevlig utsikt. Bättre än såhär blir det knappast - välkommen till ditt nya hem på Norra Kyrkogatan! BRF Ugglan är en omtyckt och stabil förening mitt i centrala Hudiksvall med en trevlig innergård med gräsmatta och planteringar. I anslutning till uteplatsen finns en stor murad grill och utemöbler. I ett hörn av trädgården finns dessutom gungor för barnen. Bara runt hörnet har ni mataffär, Hudiksvalls båda köpcentrum och både buss- och tågstation en kort promenad bort. Kontakta oss gärna för en intresseanmälan och klicka in dig på vår hemsida för att redan nu gå på digital visning via Hoome View!

utgångspris

1 525 000 kr

Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-492 69 51 maya.sundlof@hoomemakleri.se


Beskrivning

Bostadsbeskrivning Varmt välkommen in! Den stilrena och ljusa hallen sätter ribban för den här snygga lägenheten. Klinker i marmor tillsammans med vitmålade väggar, stor skjutgarderob och dessutom ytterligare plats för hatt- och skohylla. I hallen har ni ett ytterligare utrymme, ett litet rum perfekt lämpad som ett hemmakontor eller en stor klädkammare. Badrummet i lägenheten är verkligen wow! Det känns som att bo på ett lyxigt hotell. Helkaklat med samma klinker som i hallen, vägghängd WC, himmeldusch med duschväggar i glas, golvvärme. Lyx! I badrummet är det förberett för tvätttmaskinpelare med el och avlopp. Köket är även det, såklart, renoverat och stilrent med vita köksluckor tillsammans med det fina vita kaklet med vacker struktur som bryter av mot det raka och strikta i köket. Vitvaror från Husqvarna, Whirlpool, Cylinda och Gorenje. Här har ni köksö för optimal förvaring och en plats för middagsgäster att sippa på en drink under tiden du tillagar middagen. Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet där ni har plats för både matgrupp och soffgrupp. Fint, vitlaserat trägolv och mycket fint ljusinsläpp tack vare dom stora och många fönstren i lägenheten. Sovrummet har även det vitlaserat trägolv och vitmålade väggar med plats för både dubbelsäng och nattduksbord.
Renoveringar 2016 Renovering av kök 2018 Ny ventilation och köksfläkt 2019 Renovering av badrum + alla ytskikt, golv, tapet, dörrar etc Tilläggsjordning och jordfelsbrytare. Ny vattendragning med samlarskåp i hall med överfyllnadsskydd med indikation i badrummet. Ny rördragning till samtliga förbrukare kök och badrum utan skarv för att uppfylla Säker Vatten-installation och Boverkets byggregler.

Lägenhet

Boarea 65 m2
Antal rum 2 rok
Våning 2 av 4
Hiss Ja

Balkong/uteplats Gemensam uteplats på föreningens innergård med grillplats och matgrupp.

Adress Norra Kyrkogatan 1C, 82430 HUDIKSVALL
Område Hudiksvall
Kommun Hudiksvall

Andel i föreningen 1,81217 %
Andel av årsavgift 1,81217 %

Förening

Bostadsrättsföreningen Ugglan äger fastigheten Kv Ugglan 1 med adress Norra Kyrkogatan 1. Byggnaden är uppförd 1988 och innefattar sammanlagt 54 bostadsrättslägenheter med en sammanlagd lägenhetsyta om 3646 m2. Lägenheterna i föreningen fördelar sig enligt följande: 18 st 2 rum och kokvrå 14 st 2 rum och kök 16 st 3 rum och kök 5 st 4 rum och kök 1 st 5 rum och kök Som medlem i Brf Ugglan har du tillgång till tvättstuga, samlingslokal med övernattningsmöjligheter, cykelförråd samt trevlig innergård med gräsmatta och sittgrupp. Cykelförrådet är beläget på innergården, samlingslokalen i uppgång B och tvättstugan i uppgång C. Tvättstugan är utrustad med fyra tvättmaskiner, två torktumlare och två torkskåp. Bokning gör du på tavlan utanför och det är möjligt att boka den ena halvan eller båda samtidigt. Bostadsrättsföreningen Ugglan är en välmående förening med god ekonomi i hjärtat av Hudiksvall. Byggnaden ligger på bekvämt avstånd till affärer, restauranger och kollektivtrafik och har en lugn och skyddad innergård med gräsmatta och planteringar. I anslutningen till uteplatsen finns en stor murad grill och utemöbler. I ett hörn av trädgården finns gungor för barnen. Föreningen har en egen hemsida och för mer information, vänligen besök den på http://www.hsb.se/gavleborg/ugglan/brf-ugglan.

Namn BRF Ugglan
ORG.NUMMER 716413-4947
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 54 st
Renoveringar 2014 Stamspolning, effektivisering av innerklimat och uåppvärmning 2015 Fasadkompletteringar putsning, målning, byte till säkerhetsdörrar 2016 Ny hiss i trapphus 1C 2017 Byte av ventilationsaggregat i samtliga lägenheter 2018 Stamrensning och underhållsspolning, nya armaturer loftgångar 2018 Filterbyten, omdragning av rör 2019 Byggnation av duschrum till övernattningslägenheten Planerade renoveringar: 2020-2021 Översyn av värmeanläggning, översyn balkonger, skärmtak och markytor samt översyn av hissar.

Parkering Det råder separat kö till parkeringsplatserna och oftast är väntetiden vid köbildning ganska så kort. Möjligheterna att parkera i omgivningarna är goda. Brf Ugglan hyr ut 26 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten, samtliga med motorvärmaruttag. Föreningen har också tolv parkeringsplatser invid Jakobs kyrka, cirka en minuts promenad från byggnaden.

TV & INTERNET Gällande tv och bredband så ingår kabel-tv (basutbud) i månadsavgiften. Bredbandsavtal tecknas separat med leverantör (Tele2).

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1988
Fönster 3-glas
VENTILATION FTX
Uppvärmning Fjärrvärme
Renoveringar 2014 Stamspolning, effektivisering av innerklimat och uåppvärmning 2015 Fasadkompletteringar putsning, målning, byte till säkerhetsdörrar 2016 Ny hiss i trapphus 1C 2017 Byte av ventilationsaggregat i samtliga lägenheter 2018 Stamrensning och underhållsspolning, nya armaturer loftgångar 2018 Filterbyten, omdragning av rör 2019 Byggnation av duschrum till övernattningslägenheten Planerade renoveringar: 2020-2021 Översyn av värmeanläggning, översyn balkonger, skärmtak och markytor samt översyn av hissar.
Övriga faciliteter Källarförråd, cykelförråd och tvättstuga

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2018-11-16.
Energiprestanda 113 kWh per m2 och år

Ekonomi

utgångspris 1 525 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 374 kr Hushållsel och internet tillkommer (kabel-tv med basutbud ingår)

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 1 078 kr/mån med 2 personer i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 424 kr/mån
Försäkring ca 139 kr/mån
Övrigt ca 515 kr/mån
Kommentar driftkostnad Under posten övrigt: 249 kr/mån kabel-tv/bredband och 266 kr/mån garage/parkering. Uppgifter enligt säljare.

Nätbolag Ellevio
Elleverantör Göteborg Energi
Elförbrukning 2 436 kWh/år

Hudiksvall

Här bor drygt 37 000 glada invånare, varav 15 000 i Hudiksvalls tätort. Kommunen rymmer en storslagen och varierande natur med berg, skogar, sjöar, hav och ett levande jord- och skogsbruk. Skärgården med över hundra öar inbjuder till bad, båtliv och fiske. Vintertid finns härliga isar för långfärdsskridsko, isjakt och isfiske. Stoltheten över vårt rika och levande kulturarv går inte att ta miste på. Ett besök i en av alla våra Hälsingegårdar, är ett besök i svunna tiders hantverk, inredning och design. Hudiksvall är Norrlands näst äldsta stad. 1582 fick staden sina stadsprivilegier av Johan III. Hudiksvall har alltid varit en hamnstad, där fiske och handel varit viktiga näringsgrenar som bidragit till expansiv utveckling. Idag finns minnen kvar från den tiden, såsom strömmingssundet och sjöbodarna vid Möljen, med anor från 1600-talet. Fiskarstan med sina karaktäristiska trähus och inbyggda gårdstomter, där fiskarna bodde vintertid är ett annat exempel, liksom hamnområdet med sjömagasin och tullhus från 1880-talet. Idag finns ett antal stora och internationella kända företag i kommunen. De mest framstående näringarna finns inom skogsbruk och skogsindustri, hydraulik och fiberoptik.

Kommunikation Ett väl fungerande kommunikationsnät med buss och tåg tar dig enkelt dit du vill.
Närservice I Hudiksvall finns flertal restauranger, fik, mataffärer och köpcentrum.
Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-492 69 51 maya.sundlof@hoomemakleri.se