Kommande hem

Norra Kyrkogatan 1C

Hudiksvall / Hudiksvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 72,5 m2
Våning 3 av 4
Hiss Ja
BYGGNADSÅR 1988
Månadsavgift 4 500 kr
Utgångspris 1 250 000 kr eller bud

Central tvåa med nyrenoverat kök!

Mitt i centrala Hudiksvall med en trevlig innergård får vi inom en snar framtid förmedla den här tvåan med nyrenoverat och stort kök med köksö, lyxiga stenbänkskivor och köksluckor som går i grått. Vardagsrummet är stort med fint ljusinsläpp via burspråket och fint parkettgolv, rymligt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord. När du tänker lägenhet kanske du tänker "knapert med förvaring"... Det behöver du definitivt inte tänka i det här hemmet. Bara i hallen har ni en skjutgarderob med speglar som sväljer en hel del och dessutom en stor klädkammare, så för dig med mycket kläder - grattis! Vi har lägenheten för dig. BRF Ugglan är en omtyckt och stabil förening mitt i centrala Hudiksvall med en trevlig innergård med gräsmatta och planteringar. I anslutning till uteplatsen finns en stor murad grill och utemöbler. I ett hörn av trädgården finns dessutom gungor för barnen. Bara runt hörnet har ni mataffär, Hudiksvalls båda köpcentrum och både buss- och tågstation en kort promenad bort. Kontakta oss gärna för en intresseanmälan och klicka in dig på vår hemsida för att redan nu gå på visning via Hoome View!

Utgångspris

1 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-492 69 51 maya.sundlof@hoomemakleri.se


Beskrivning

Hall Välkommen in! En hall med gott om förvaring tack vare skjutgarderob och klädkammare.
Kök Nyrenoverat kök med gråa köksluckor från Storsjökök, stenbänkskivor, köksö och vitvaror från Husqvarna och Electrolux. Köket är stort och har mycket förvaring. Utsikt har ni mot föreningens innergård.
Vardagsrum Härligt ljusinsläpp via vardagsrummets burspråk med plats för både soff- och matgrupp. Fint parkettgolv och tapeter.
Sovrum Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord.
Badrum Badrum med dusch, WC och tvättställ med våtrumsmatta och våtrumstapet.

Lägenhet

Boarea 72,5 m2
Antal rum 2 rok
Våning 3 av 4
Hiss Ja

Adress Norra Kyrkogatan 1C, 82430 HUDIKSVALL
Område Hudiksvall
Kommun Hudiksvall


Förening

Bostadsrättsföreningen Ugglan äger fastigheten Kv Ugglan 1 med adress Norra Kyrkogatan 1. Byggnaden är uppförd 1988 och innefattar sammanlagt 54 bostadsrättslägenheter med en sammanlagd lägenhetsyta om 3646 m2. Lägenheterna i föreningen fördelar sig enligt följande: 18 st 2 rum och kokvrå 14 st 2 rum och kök 16 st 3 rum och kök 5 st 4 rum och kök 1 st 5 rum och kök Som medlem i Brf Ugglan har du tillgång till tvättstuga, samlingslokal med övernattningsmöjligheter, cykelförråd samt trevlig innergård med gräsmatta och sittgrupp. Cykelförrådet är beläget på innergården, samlingslokalen i uppgång B och tvättstugan i uppgång C. Tvättstugan är utrustad med fyra tvättmaskiner, två torktumlare och två torkskåp. Bokning gör du på tavlan utanför och det är möjligt att boka den ena halvan eller båda samtidigt. Bostadsrättsföreningen Ugglan är en välmående förening med god ekonomi i hjärtat av Hudiksvall. Byggnaden ligger på bekvämt avstånd till affärer, restauranger och kollektivtrafik och har en lugn och skyddad innergård med gräsmatta och planteringar. I anslutningen till uteplatsen finns en stor murad grill och utemöbler. I ett hörn av trädgården finns gungor för barnen. Föreningen har en egen hemsida och för mer information, vänligen besök den på http://www.hsb.se/gavleborg/ugglan/brf-ugglan.

Namn BRF Ugglan
ORG.NUMMER 716413-4947
FÖRENINGSFORM Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 54 st
Parkering Det råder separat kö till parkeringsplatserna och oftast är väntetiden vid köbildning ganska så kort. Möjligheterna att parkera i omgivningarna är goda. Brf Ugglan hyr ut 26 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten, samtliga med motorvärmaruttag. Föreningen har också tolv parkeringsplatser invid Jakobs kyrka, cirka en minuts promenad från byggnaden.

TV & INTERNET Gällande tv och bredband så ingår kabel-tv (basutbud) i månadsavgiften. Bredbandsavtal tecknas separat med leverantör (Tele2).

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1988
Fönster 3-glas
VENTILATION FTX
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Utgångspris 1 250 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 500 kr inkl. VA, värme, TV (basutbud) och sopor

Driftkostnad ca 675 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 250 kr/mån
Försäkring ca 125 kr/mån
Övrigt ca 300 kr/mån
Kommentar driftkostnad Posten Övrigt är kostnad för internet. Uppgifter enligt säljare.

Hudiksvall

Här bor drygt 37 000 glada invånare, varav 15 000 i Hudiksvalls tätort. Kommunen rymmer en storslagen och varierande natur med berg, skogar, sjöar, hav och ett levande jord- och skogsbruk. Skärgården med över hundra öar inbjuder till bad, båtliv och fiske. Vintertid finns härliga isar för långfärdsskridsko, isjakt och isfiske. Stoltheten över vårt rika och levande kulturarv går inte att ta miste på. Ett besök i en av alla våra Hälsingegårdar, är ett besök i svunna tiders hantverk, inredning och design. Hudiksvall är Norrlands näst äldsta stad. 1582 fick staden sina stadsprivilegier av Johan III. Hudiksvall har alltid varit en hamnstad, där fiske och handel varit viktiga näringsgrenar som bidragit till expansiv utveckling. Idag finns minnen kvar från den tiden, såsom strömmingssundet och sjöbodarna vid Möljen, med anor från 1600-talet. Fiskarstan med sina karaktäristiska trähus och inbyggda gårdstomter, där fiskarna bodde vintertid är ett annat exempel, liksom hamnområdet med sjömagasin och tullhus från 1880-talet. Idag finns ett antal stora och internationella kända företag i kommunen. De mest framstående näringarna finns inom skogsbruk och skogsindustri, hydraulik och fiberoptik.

Kommunikation Ett väl fungerande kommunikationsnät med buss och tåg tar dig enkelt dit du vill.
Närservice I Hudiksvall finns flertal restauranger, fik, mataffärer och köpcentrum.
Ansvarig mäklare

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare
076-492 69 51 maya.sundlof@hoomemakleri.se