Norra Kyrkesplanaden 3

Hudiksvall / Hudiksvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 63 m2
Våning 2 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
BYGGNADSÅR 1990
Månadsavgift 4 293 kr
Utgångspris 1 200 000 kr eller bud

Rätt känsla i hjärtat av Hudiksvall!

Mycket trivsam lägenhet med spännande planlösning. Ett centralt toppläge i omåttligt populära BRF Fjärilen! Här tror vi att du får rätt känsla direkt, redan i hallen känns detta hem ljust och välkomnande. Du har en fin överblick över lägenhetens planlösning som känns både social och inbjudande. Läget är högt med vacker utsikt mot kyrkan och du anar havet bortom björktopparna. Här slår man sig gärna ner på den stora, inglasade balkongen i sydvästläge och njuter av solen och en kopp kaffe. Våning 3 med hiss, såklart! Förening med mycket gott renommé och god ekonomi. Ljus och fin tvättstuga, grönskande innergård och garage i källarplan. Välkommen till ditt nya hem på Norra Kyrkesplanaden och varmt välkommen på visning! Du kan redan nu gå på visning digitalt i 3D via vår tjänst Hoome View på vår hemsida!

Utgångspris

1 200 000 kr

Kommande visningar


2D - Våning 1 - Letterhead
3D - Våning 1 - Letterhead

Beskrivning

Trevlig och öppen hall, både rymlig och med bra förvaring i den stora klädkammaren invid entrén. Kök och vardagsrum i spännande vinkel tillför en lekfull känsla i lägenheten och lägenheten känns lättmöblerad och praktisk. Fri utsikt från vardagsrummet utan några intilliggande hus som stör. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna, inglasade balkongen som verkligen tillför extra livskvalitét för den som får nöjet att bo här! Perfekt sydvästligt läge med sol hela dagen! Köket är praktiskt med plats för matgrupp. Bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Sovrum i bra storlek och badrum med dusch.


Lägenhet

Boarea 63 m2
Våning 2 av 3
Hiss Ja

Adress Norra Kyrkesplanaden 3, 82430 Hudiksvall
Kommun Hudiksvall

Andel i föreningen 1,6328 %

Förening

BRF Fjärilen nr 1 är en äkta bostadsrättsförening med 57 lägenheter, belägen mitt i hjärtat av Hudiksvall. Föreningen bildades år 1989. Den sammanlagda yta är 4 037 m² samt en lokal med en yta av 136 m².

Namn BRF Fjärilen
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 57 st
ANTAL LOKALER 1 st

Renoveringar 2013 Plåtning av fönster 2013 Installation av 2 nya torktumlare och 1 tvättmaskin 2013 Spolning av stammar 2013 Installation av nya köksfläktar i samtliga lägenheter 2013 Kompletteringar till föreningens nyligen nyinstallerade värme- och ventilationssystem 2014 Radonmätning utförd 2015 Renovering av yttertak 2016 Installation av LED-lampor i trapphus 2017 Fasadrenovering mot Västra Tullgatan 1 B 2017 Installation av LED-lampor i garage 2017 Installation av gemensamt elavtal där föreningen delar på den fasta avgiften, vilket innebär lägre elkostnad för medlemmarna. 2018 målning av trapphus

Parkering I föreningen finns 35 garageplatser och för närvarande finns ingen garageplats ledig. Garageplats kostar 375 kr/mån.

TV & INTERNET I avgiften ingår bredband 100 Mbit och kabel-tv (19 kanaler varav 8 valfria).

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

Övrigt Aktiv förening med en fin gemenskap och gemensamma aktiviteter. Föreningen har god ekonomi och man har tidigare kunnat genomföra en avgiftssänkning till följd.

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerfamiljshus med bostadsrätter
Byggnadsår 1990
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Utgångspris 1 200 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 293 kr inkl värme, kabel-tv och bredband

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Hudiksvall

Här bor drygt 37 000 glada invånare, varav 15 000 i Hudiksvalls tätort. Kommunen rymmer en storslagen och varierande natur med berg, skogar, sjöar, hav och ett levande jord- och skogsbruk. Skärgården med över hundra öar inbjuder till bad, båtliv och fiske. Vintertid finns härliga isar för långfärdsskridsko, isjakt och isfiske. Stoltheten över vårt rika och levande kulturarv går inte att ta miste på. Ett besök i en av alla våra Hälsingegårdar, är ett besök i svunna tiders hantverk, inredning och design. Hudiksvall är Norrlands näst äldsta stad. 1582 fick staden sina stadsprivilegier av Johan III. Hudiksvall har alltid varit en hamnstad, där fiske och handel varit viktiga näringsgrenar som bidragit till expansiv utveckling. Idag finns minnen kvar från den tiden, såsom strömmingssundet och sjöbodarna vid Möljen, med anor från 1600-talet. Fiskarstan med sina karaktäristiska trähus och inbyggda gårdstomter, där fiskarna bodde vintertid är ett annat exempel, liksom hamnområdet med sjömagasin och tullhus från 1880-talet. Idag finns ett antal stora och internationella kända företag i kommunen. De mest framstående näringarna finns inom skogsbruk och skogsindustri, hydraulik och fiberoptik.

Kommunikation Ett väl fungerande kommunikationsnät med buss och tåg tar dig enkelt dit du vill.
Närservice I Hudiksvall finns flertal restauranger, fik, mataffärer och köpcentrum.