Sälj ett hem

Hemmet är en av de saker vi i Sverige väljer att lägga mest pengar på. Förutom att hemmet ofta är en av de största affärerna vi gör i livet, finns ofta även en emotionell koppling till hemmet. Att uttryck som ”Borta bra, men hemma bäst” existerar har sin anledning. Även om du haft möjlighet att spendera två underbara veckor i solen, så slår känslan av att komma hem det mesta.

Vi vill ta tillvara på den känslan och förmedla den till de som anförtror sig till oss. Det är en av anledningar till varför du hos oss inte hittar villor, bostadsrätter eller radhus. Hos oss hittar du bara hem. Hem för stora och små. För gammal och ung. Hem för återhämtning och umgänge. Hem där du kan växa och skapa dina egna minnen.

Kontakta oss idag så berättar vi närmare om hur vi kan göra din bostadsaffär så bra som möjligt. Vår kostnadsfria tjänst MaxBetalt ökar förutsättningarna att få maximalt betalt.

 

Kontakta oss


 

Saker som utmärker oss

80% av besluten fattar vi människor baserade på känslor

…och endast 20% på fakta. Därför är kommunikation något vi värdesätter extra mycket på Hoome. Vi vill inget hellre än att förmedla rätt känsla av ditt hem.

 

Virtuell 3D-modell av ditt hem

Vi vet att en del bostadsspekulanter inte har möjlighet att närvara på visningen. Ibland beror det på tidsbrist, men ibland visar sig intresset hos de som bor i andra städer. Med vår lösning för 3D-modellering skapar vi en virtuell 3D-värld av ditt hem där användaren kan röra sig fritt och utforska ditt hem i lugn och ro. Tjänsten går att använda både i datorn eller mobilen och för de som önskar även med VR-headset.

 

Vi skapar en filmisk upplevelse av ditt hem

Det finns en anledning till varför Facebook svämmar över med rörligt innehåll. Flera undersökningar tar upp varför rörligt innehåll är mer effektivt än statiska bilder och text. Med eget produktionsteam för video kan vi erbjuda en cinematisk film av ditt hem för extra mycket uppmärksamhet i digitala kanaler.

 

Med egen marknadsstrateg lägger vi en plan för dig

Att tränga igenom dagens brus av intryck är inte lätt. Vi tvingas konstant att ta in information från höger och vänster, både visuellt och verbalt. Att leverera relevant information på ett attraktivt sätt i rätt tillfälle är idag A och O. Med vår egen marknadsstrateg med mångårig erfarenhet av strategisk marknadsföring skapar vi en individuell plan för hur just ditt hem ska upptäckas på bästa tänkbara vis av din potentiella målgrupp.