Hemmet är en av de saker vi i Sverige väljer att lägga mest pengar på. Förutom att hemmet ofta är en av de största affärerna vi gör i livet, finns ofta även en emotionell koppling till hemmet. Att uttryck som ”Borta bra, men hemma bäst” existerar har sin anledning. Även om du haft möjlighet att spendera två underbara veckor i solen, så slår känslan av att komma hem det mesta.

Välkommen till Hoome Mäkleri

Vad roligt att just du har hittat till oss. Kolla gärna in vår film. Om du tycker om den träffar vi dig gärna och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig till en lyckad försäljning av ditt hem.

Vi vill ta tillvara på den känslan och förmedla den för de som anförtror sig till oss. Det är en av anledningar till varför du hos oss inte hittar villor, bostadsrätter eller radhus. Hos oss hittar du bara hem. Hem för stora och små. För gammal och ung. Hem för återhämtning och umgänge. Hem där du kan växa och skapa dina egna minnen.

Välkommen till Hoome Mäkleri. Välkommen hem.

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta oss idag

Skickar...

Tack för ditt meddelande

Skickar...

Whoops

Något gick fel

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information