MaxBetalt

Vill du ha maximalt betalt för ditt hem den dagen du ska sälja? Vi vet att det är lätt att bli hemmablind och ibland missas små detaljer som en köpare kommer lägga märke till. Med vår tjänst MaxBetalt ger vi dig de rätta verktygen och förutsättningarna till maximalt betalt för ditt hem.

När det är dags att sälja är det mycket att tänka på och ofta en del att fixa. Vi människor baserar ca 80% av våra beslut på känslor och din framtida köpare är inget undantag. Det är därför viktigt att känslan i ditt hem är den bästa tänkbara så att det träffar köparen rakt i hjärtat.

Vi vill att du ska se oss som en bra och trygg vän som guidar dig genom en av ditt livs största affärer. Känner du inte för en sådan relation kan du istället se oss som en säljkonsult som ger dig de rätta råden baserat på våra tidigare erfarenheter.

Så här fungerar MaxBetalt:

  1. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom ditt hem, från golv till tak
  2. Efter mötet återkommer vi med en värdering av ditt hem samt en lista med tips på åtgärder som vi vet kommer höja värdet av ditt hem för din framtida köpare.
  3. Om du vill sälja och tycker att vi känns rätt för dig går vi vidare in i försäljningsprocessen. Vad du väljer att åtgärda från vår tipslista är helt upp till dig, men du kan alltid vara trygg i att vi kommer göra allt för att sälja ditt hem till maximalt betalt.

Låter det bra? Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Boka MaxBetalt kostnadsfritt