Uddevallavägen 1 C

Granloholm - Västra / Sundsvall

En stor uteplats i söderläge

Typ: Bostadsrätt
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 79.5 kvm
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej
Byggnadsår: 1992
Avgift: 5 420 kr/mån
Föreningens största uteplats var något jag hade fått berättat för mig. Det stämde faktiskt när jag fick se den i verkligheten. Vissa hem i denna förening är fördelat på två våningar, hela detta hem återfinns på markplan och du slipper trappor. Jag möttes av ett nyrenoverat kök och en nyrenoverad hall. Tanken var nog inte att dom skulle flytta, men när jag fick se deras vardagsrum så förstod jag varför. Deras största intresse var cykling och för tillfället så inhyste vardagsrummet sex st. cyklar! Fick en större förståelse för deras flytt, och lite skämtsamt så kommer deras ”kompisar” få ett eget rum i deras nästa hem. Hela hemmet bjuder på en skön känsla som påminner lite om jord och skog. Här har man fångat små detaljer och färger som just ger denna känsla. När jag frågade vad dom kommer att sakna mest så var svaret väldigt enkelt: ”Möjligheten att kunna släppa ut dottern för att gå ut och plocka blåbär till gröten på morgonen, utan att vara orolig för bilar och trafik”. Kan ju bara instämma med deras bild av området då det ligger väldigt naturskönt. Samtidigt är det inte långt ifrån stadskärnan eller stadsbussarna. Ta möjligheten nu att titta på detta hem och få möjligheten att få samma känsla som jag fick. Välkommen hem till Uddevallavägen 1 C.

Fakta

Hemmet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Typ
Lägenhet
Antal rum
3, varav 2 sovrum
Boarea
79.5 kvm (uppgift enligt bostadsrättsföreningen)
Våning
1 av 2
TV/Internet
Comhem kabel tv ingår i månadsavgiften. Internet Comhem, tecknas mot eget avtal.
Beskrivning
En ljus och trevlig planlösning med genomgående nya ytskikt. Parkettgolv i hall, kök och ena sovrummet. Renoverat under 2016-2018
Entréplan

Hall

Ljust trägolv och tapetserade väggar. 4 garderober i hall samt en klädkammare som rymmer bra med förvaring. Hallen renoverad 2018.

Kök

Renoverat kök 2018, men vita luckor nedtill, samt ask på överskåp. Kyl och frys -2017, induktionshäll, ugn och inbyggd micro 2018. Integrerad diskmaskin -18 En mörk bänkskiva och ett vitt kakel ovan diskbänk. Bra med förvaring i lådor och skåp. Samma golv som i hall. Plats för matbord.

Badrum

Badrum i bra storlek, där man har våtrumsmatta på golv och delvis halvkaklade väggar. Wc, tvättställ och badkar. Fördraget vatten för tvättmaskin.

Sovrum 1

Renoverat 2016 med trägolv och tapet på vägg, garderob med skjutdörr till er klädförvaring. Plats för dubbelsäng, samt sängbord. Fönster mot uteplats.

Vardagsrum

Vardagsrum med ekparkett målade väggar, samt en fondvägg. Plats för soffa.Utgång till stor altan under tak i soligt söderläge. Den enda i hela föreningen med denna storlek på uteplats.

Sovrum 2

Idag nyttjas detta som ett barnrum med plats för säng och skrivbord. Här finns 2 garderober till er förvaring. Plastmatta på golv och tapetserade väggar.

Parkering
Garage går att hyra för 300 kr/mån. Det finns 40 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Månadsavgift
5 420 kr/mån inkl. kabel-TV, uppvärmning, vatten
Driftskostnad
Totalt: 6 444 kr/år
Försäkring: 1 920 kr
Hushållsel: 3 336 kr
Fiber 200/10 mbit: 1 188 kr

Personer i hushållet: 3

Byggnad

Byggår
1992
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 29 juli 2009
Energiprestanda: 168 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn
Brf Sundsvallshus nr 29
Information
Fastighetsbeteckning Granlo 3:36. På fastigheten finns 8 byggnader med 64 lägenheter uppförda. Det finns totalt 33 garageplatser och 40 p-platser. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring medan bostadsrättsinnehavarna betalar för den egna hemförsäkringen.
Gjorda renoveringar
Ventilationskanaler rensning 2017-2018
Tvättmaskiner 2017
Lekpark 2017
Byte av lås på samtliga garageportar 2017-2016
Rensning ventilationskanaler 2016
Målningsarbeten fönster, dörrar, balkonger, förråd och trädetaljer.
Gjorda renoveringar 2015
Byte av vattenmätare
Förberedande målningsprojekt
Takrenovering resterande 3 hus
Fasadtvätt 2014
Byte av armaturer, stolpbelysning
Tak, tätskikt 5 hus
Impregnering av fasader
Byte av samtliga entrébroar 2013
Byte av ytterdörrar och fasadbrädor, sophus
Div. underhållsarbete på sophus
Byte av låssystem
Målning av garage
Byte av entrébelysning
Kommande renoveringar
Byte garageportar 2018
Övriga utrymmen
Övriga utrymmen i föreningen I föreningen finns 2 tvättstugor i separat byggnad, sophus med källsortering och matsortering, grovsoprum, redskapsbod, bagarstuga, snickarbod, föreningslokal med pentry samt lägenhetsförråd.

Område: Granloholm - Västra

Beskrivning
I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Området har såväl villor som bostadsrätter i form av lägenheter och radhus. Det finns även hyresrätter. Området består av västra och östra Granloholm, som ligger väster respektive öster om Granloholmsrondellen och Granloholms centrum.
Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Nära till Sticksjön och Himlabadet.

Dokument

Utgångspris
945 000 kr
Fastighetsmäklare

Bilder

Sovrum 1
Kök
Matplats i kök
Kök
Kök mot hall
Hall
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Altan under tak
Altan under tak
Utsikt från altan
Vardagsrum mot hall
Sovrum 2
Fasad baksida
Fasad framsida

Planskiss

Entréplan

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse för visning, budgivning eller ställ en fråga till mäklaren.

Just nu finns inga visningar inbokade, men skriv gärna in dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss när det är dags.

Hur kontaktar vi dig?

Skickar...

Tack för din anmälan

Har du några frågor, kontakta Mattias 060-741 41 01 eller e-post.

Skickar...

Något gick fel

Ta gärna kontakt med oss via mail eller telefon istället

Har du några frågor, kontakta Mattias 060-741 41 01 eller e-post.

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information