Trädgårdsgatan 14

Centrum / Sundsvall

Bästa läge mitt i Sundsvall med uthyrningsmöjlighet!

Typ: Bostadsrätt
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 117 kvm
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja
Byggnadsår: 2007
Avgift: 6 660 kr/mån
Nu finns det möjlighet att ta över detta omtyckta hem mitt i centrala Sundsvall ett stenkast ifrån caféer, restauranger och butiker.

Här har ni en unik möjlighet att skaffa ett modernt, bekvämt och billigt boende med bästa läge! Hemmet är en 4:a på totalt 117 kvm men är idag utformat som en 3:a om 95 kvm samt en uthyrningdel om 22 kvm med egen ingång. Det här öppnar för att hyra ut och genom det få ner sina boendekostnader ordentligt ifrån den redan låga avgiften! De två bostäderna har ursprungligen varit sammanlänkande genom en dörr ifrån vardagsrummet. Dörren är idag igensatt men vill ni själv nyttja hela bostaden så är det en enkel insats.

Vill ni bara flytta in och börja trivas har ni kommit rätt. Genomgående smakfulla färgval och parkettgolv i hela hemmet. Härlig balkong med plats för utemöbler och sovrummen har ett lugnt läge in mot föreningens innergård. Köket har allt som matlagningsälskaren kan önska med goda arbetsytor, förvaring och påkostade maskiner. Både badrum och duschrum är rymliga och håller hög standard.

Föreningen har en gemensam takterrass högst upp i huset som föreningens medlemmar kan boka för härliga grillkvällar. I källaren finns garage.

Besök gärna vår hemsida och gå runt i hemmet i vår 3D-lösning. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Hemmet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Typ
Lägenhet
Antal rum
4, varav 3 sovrum
Boarea
117 kvm (uppgift enligt bostadsrättsföreningen)
Våning
1 av 5
TV/Internet
Tv-Bredband 100/100 ingår i avgiften.
Våningsplan 1

Hall/Entré

Välkommen in! Rymlig hall med god plats för ytterkläder och skor. I nära anslutning finns också en klädkammare. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Kök

Generöst kök med goda arbetsytor för matlagningsälskaren. Köket har smakfulla vita, släta, luckor och köksön står på hjul och går enkelt att flytta och placera där den önskas. Spishäll med halogenlampor (Siemens), inbyggnadsugn med luftvärme (Siemens), spisfläkt (Futurum), fullstort kylskåp med kolsyrat vatten (Electrolux), fullstor frys med ismaskin (Electrolux), vinkyl för 36 flaskor (Teclime) samt diskmaskin (Siemens). Köket har gott om utrymme för matbord och öppen planlösning mot vardagsrummet. Perfekt när ni vill samtala med gästerna samtidigt som ni ordnar de sista förberedelserna inför middagen. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Härliga sällskapsytor med plats för både familj och vänner. Härifrån tar vi oss också vidare ut på balkongen. Från rummet är det ursprungligen en ingång till uthyrningslägenheten. Dörren är idag igensatt men kan enkelt öppnas upp igen för den som vill nyttja hela lägenheten som en bostad (117 kvm). Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Badrum

Rymligt badrum med kakel och klinker. Badkar med duschvägg i glas, smakfull kommod med handfat samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (nyinköpta 2018).

Sovrum 1

Generöst sovrum med plats för king-size dubbelsäng. Lugnt läge mot föreningens innergård. Garderob med skjutdörrar ger god förvaring. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum 2

Även detta sovrum har lugnt läge mot innergården. Plats för enkel- eller dubbelsäng. Förvaringsmöjligheter i generösa garderober. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Uthyrningslägenhet med egen entré

Uthyrningslägenheten har en halldel med plats för ytterkläder. Pentry med vita släta luckor, två spisplattor, spisfläkt samt kylskåp med frysfack. Köksdelen har rum för matplats för 2-3 personer. Bakre delen av lägenheten har plats för säng och skrivbord. Hela rummet har parkettgolv samt tapetserade väggar. Duschrummet är generöst med kakel och klinker. Duschplats, handdukstork, WC samt handfat. Förberett för tvättmaskin.

Parkering
Garage: 800 kr/månad. Har separat kö.

Ekonomi

Månadsavgift
6 660 kr/mån inkl. internet, kabel-TV, uppvärmning, vatten
Föreningen har gemensamhetsel och man betalar för sin egen förbrukning. Preliminär elkostnad är 701 kr/månad och avser hushållsel för båda lägenheterna. Uthyrningslägenheten inbringar idag en hyresintäkt på 4 750 kr/månad.
Driftskostnad
Totalt: 10 752 kr/år
Försäkring: 2 340 kr
Hushållsel: 8 412 kr

Personer i hushållet: 3
Överlåtelseavgift
1 162 kr, Betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
465 kr
Andel i förening
7,11679
Andel av månadsavgift
7,12

Byggnad

Byggår
2007
Uppvärmning
Fastigheten värms upp med geoenergi genom en värmepump som pumpar upp grundvatten från en akvifer.
Energideklaration
Utfärdad den 10 december 2012
Energiprestanda: 70 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn
BRF Läkaren 9
Information

Område: Centrum

Beskrivning
Sundsvalls innerstad Stenstan är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer. Antal invånare : Cirka 6 000.

Skolor :
Sundsvalls gymnasium och Mittuniversitetet. Fristående grund- och gymnasieskolor är Internationella Engelska Skolan, Mikael Elias teoretiska gymnasium och NTI gymnasiet.

Förskolor :
Klockans- och Solgläntans förskolor och Kryddans öppna förskola, alla är kommunala förskolor.

Vårdcentral och tandläkare:
Vårdcentralen Centrum och Folktandvården Centrum Sundsvall.

Äldreomsorg :
Äldreboendena Lingården och Solhaga samt servicehuset Tomtegränd på Haga eller Servicehuset Allégården på Södermalm.

Service :
Från Stockholm finns flera bussbolag som med dagliga förbindelser kör till ett förmånligt pris. Norrifrån går den klassiska ”Norrlandskusten” med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 från Stockholm samt även flera dagliga avgångar med ”Nabotåget” från Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall direktflyg till Stockholm, Gotland, Karlstad, Göteborg och Luleå.

Kultur, idrott och fritid :
Här finns, fitnessanläggningar, Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Sporthalls- samt Himlabadet och GIF Sundsvalls hemmaarena. Här finns småbåtshamn, promenadstråk, teater- och musikscener och mycket, mycket mer.

Dokument

Utgångspris
3 275 000 kr
Fastighetsmäklare

Hoome View

3D

Det här hemmet är visualiserat i 3D

Med vår interaktiva 3D-modell kan du i lugn och ro vandra runt i detta hem i din egen soffa. Extra fördelaktigt om du inte har tid att besöka en visning eller bor i en annan stad.

Film

Bilder

Exteriör

Planskiss

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse för visning, budgivning eller ställ en fråga till mäklaren.

Just nu finns inga visningar inbokade, men skriv gärna in dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss när det är dags.

Hur kontaktar vi dig?

Skickar...

Tack för din anmälan

Har du några frågor, kontakta Anna 060-741 41 04 eller e-post.

Skickar...

Något gick fel

Ta gärna kontakt med oss via mail eller telefon istället

Har du några frågor, kontakta Anna 060-741 41 04 eller e-post.

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information