Nackstavägen 48 A

Nacksta / Sundsvall

Generös 2:a med balkong mot väster.

Typ: Bostadsrätt
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 66 kvm
Våning: 5 av 6
Hiss: Ja
Avgift: 4 823 kr/mån
Nu finns det ett trivsamt hem på Nackstavägen 48 A som väntar på nya ägare.

När jag kliver in slås jag över hur välplanerad bostadens 66 kvm är. Här behöver ni inte kompromissa utan får både stora umgängesytor i vardagsrum och kök, sovrum med goda förvaringsmöjligheter och en härlig inglasad balkong. Duschrummet är stambytt och renoverat med kakel, klinker samt utrustat med mysig golvvärme och praktisk handdukstork. Det är också förberett för tvättmaskin med både avlopp- och el-dragning.

Bostaden ligger på 5:a våningen av 6. Förråd finns både i källaren samt ett i nära anslutning till bostaden på samma våningsplan.

Området är lugnt med närhet till naturen med fina promenadmöjligheter. Ett stenkast ifrån bostaden finns lekplats för de yngre. Föreningen vidare har ett snickeri, fritidslokal, övernattningslägenhet och en bred fritidsverksamhet med aktiviteter för alla åldrar. I området finns det närhet till ett affärscentrum med en mängd olika affärer.

Välkommen på visning!

Fakta

Hemmet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Typ
Lägenhet
Antal rum
2, varav 1 sovrum
Boarea
66 kvmnull
Våning
5 av 6
Reparationsfond
446 kr
Våningsplan 4

Hall/Entré

Välkommen in!
Hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Plats för ytterkläder och klinkergolv precis innanför dörren.

Kök med matplats

Renoverat, ljust, kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Härlig utsikt mot Norra berget. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, hel kyl och frys samt diskmaskin. Precis i anslutning till köket finns det plats för stort matbord.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum i vinkel från matplatsen. Här finns god plats för soffgrupp. Även här har vi vacker utsikt mot Norra Berget och Sundsvalls centrum. Utgång till balkongen. Ljusa väggar samt laminatgolv.

Sovrum

Sovrum med god plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Fin utsikt. Ljusa väggar samt laminatgolv.

Duschrum

Helkaklat duschrum ifrån 2016-2017 när föreningen utförde stamrenovering. Här finns gott om plats och förberett avlopp och el för tvättmaskin. Dusch, vägghängd WC samt kommod med handfat och spegelskåp. Vita kakelplattor samt svarta klinkerplattor på golvet. Golvvärme.

Parkering
Motorvärmarplats, kostnad 150 kr/mån + el. Fn 7 stycken på för Nackstavägen 28-40 och på Nackstavägen 42-54 är det 15 st. Garage 270 kr/mån. Separat kö (ca 95 st i kö). Garage, motorvärmarplats, husvagnsparkering uthyres via HSB . För att slippa gå till motorvärmarstolpen så har föreningen anslutit sig till en tjänst som gör att den enskilde boenden kan fjärrstyra sin motorvärmarplats. Samt se sin lägenhets
elförbrukning. Allt du behöver är en dator, och en garage/däck plats för fjärrstyrning.

Ekonomi

Månadsavgift
4 823 kr/mån inkl. bostadsrättstillägg, internet, kabel-TV, uppvärmning, vatten
Måndagsavgiften är fördelad enligt följande: Årsavgift bostad 4 633 kr/mån. Obligatoriskt internet 125kr/mån samt hyrestillägg 65 kr/mån avser balkongtillägg. Totalt 4 823 kr mån.
Föreningen har gemensamhet-el och för närvarande debiteras nuvarande ägare med 380 kr/månad. Elen läses av och justeras utefter verklig användning.
Driftskostnad
Totalt: 5 760 kr/år
Försäkring: 1 200 kr
Hushållsel: 4 560 kr

Personer i hushållet: 1
Överlåtelseavgift
1 163 kr, Betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
465 kr
Andel av insats
0,14635
Andel av månadsavgift
0,14635

Förening

Namn
Brf Rågen HSB
Information
Brf Rågen byggdes 1971 - 1974 och består av 673 lägenheter. Föreningen ligger väster om Sundsvall i Nacksta på adress Nackstavägen 28-54. HSB Södra Norrland sköter ekonomisk- och teknisk förvaltning ,ett troget samarbete som pågått många år. Brf Rågen ligger nära en skön natur med många möjligheter till promenader i skog och mark.I området finns flera lekplatser placerade vid gångvägarna på ovansidan av varje husrad. Brf Rågen har en bred fritidsverksamhet med aktiviteter för alla åldrar. I området finns det närhet till ett affärscentrum med en mängd olika affärer.

Varje år arrangeras några olika evenemang Rågen dagen, midsommar och en surströmmingskväll. Detta är dagar då medlemmar samlas och har det trevligt över en bit mat och musik. Vilka arrangeras i ett tält som föreningen har låtit köpa in och som förvaltas av fritidskommittén. Tältet står uppställt på somrarna och kan hyras om man vill ha en privat fest eller liknande, Annars är det öppet för boende att använda. För att hyra det tar man
kontakt med ansvariga för uthyrning av festlokalen/tältet.

Bostadsrättstillägg är ett komplement till fastighetsförsäkringen. Brf Rågen har tecknat ett bostadsrättstillägg för samtliga
boende. Tillägget reglerar underhållsansvar enligt föreningens stadgar och ersätter även egen bekostade fasta inredning. Alla bör dock ha en kompletterande hemförsäkring. Detta är ett komplement till hemförsäkring.
Gjorda renoveringar
2018-2019 Cylinderbyte samtliga dörrar
2018 Byggande av miljöhus för grovsopor
2018 Förnyande av träd och buskar
2018 Uppgradering av ljusarmatur i garage
2016-2019 Stambyte och badrumsrenovering
2015 Elinstallationer
2015-2017 Renovering tvättstugor
2013 Upprustning av lekparker
2013 Kollektivt bredband
2013 Asfaltering och nya vattenmätare
2009 Byte av hissar
Fönsterbyte
Kommande renoveringar
2020-2022 Hissåtgärder, balkongåtgärder målning
Övriga utrymmen
På Nackstavägen 42A hittar du Rågens fina uthyrningslägenhet med uteplats. Priset är 200 kr/dygn.
Snickarverkstaden finns på Nackstavägen 50A. Keramik/vävstuga, hus nr 48 A.
Fritidslokal finns på Nackstavägen 52 i lokalen finns ett kök och rum med bord och stolar.
Till lägenheten tillhör ett källarförråd. Cykelrum-Källare-Skyddsrum.
Tvättstugorna är utrustade med 2 maskiner, torktumlare, centrifug, torkskåp och mangel.
Grovtvättstuga för t.ex mattvätt finns på Nackstav 38 en grovtvättstuga med 2 stora maskiner, 1 stor tumlare och torkskåp.
Pergolas/Grillplatser har alla boende tillgång till.
Återvinningscentraler som finns i början på varje huslänga.
Lekplatser finns i föreningen.
Webbplats

Område: Nacksta

Beskrivning
I Nacksta finns Rågens Förskola, Nacksta Hälsocentral, utomhusbad, Kyrka, folktandvården, ICA Kvantum (inkl. Postservice samt ATG och Svenska spel), äldreboendet Kristinelund, COOP Extra, Pizzeria Mexicana, Pizzeria Vinkeln, Floristhörnan i Nacksta, Nöjeshallen, Friskis & Svettis Sundsvall (ca 10min promenad).

Dokument

Budgivning pågår
Högsta bud
395 000 kr
Utgångspris: 395 000 kr
Bud
Datum
Budgivare
395 000 kr
10/10 17:00
1
Fastighetsmäklare

Bilder

Planskiss

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse för budgivning eller ställ en fråga till mäklaren.

Budgivning pågår just nu för Nackstavägen 48 Aoch det högsta budet är 395 000 kr. Om du vill delta i budgivningen, fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer Anna Östlund till dig så snart som möjligt. Du kan läsa mer om hur budgivningen går till här.

Hur kontaktar vi dig?

Skickar...

Tack för din anmälan

Har du några frågor, kontakta Anna 060-741 41 04 eller e-post.

Skickar...

Något gick fel

Ta gärna kontakt med oss via mail eller telefon istället

Har du några frågor, kontakta Anna 060-741 41 04 eller e-post.

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information