Ludvigsbergsvägen 20

Alliero / Sundsvall

Med utsikt över Sundsvall

Typ: Bostadsrätt
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 59 kvm
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Byggnadsår: 1960
Avgift: 3 344 kr/mån
Parkerar bilen och tar trapporna upp till översta våningen. Möts av en av säljarna som visar mig runt. I det ljusa vardagsrummet möts jag av en balkong i söderläge med sol från morgon till kväll, vidsträckt utsikt över stan, havet och nya bron!

Hemmet ligger på en gavel och har fönster åt två väderstreck vilket ger ett härligt ljus och rymd i vardagsrummet. När man får känna in känslan ett tag så ser man fler och fler fördelar. På baksidan ser man rådjur och man blir påmind om närheten till skog och natur. När man går in i sovrummet så finns en stor inredd klädkammare som rymmer mycket förvaring. Badrummet är stambytt med kakel och klinkers. Fina golv och ytskikt. Föreningen har ett lugnt läge med stor trädgård och gångavstånd till Norra Bergets friluftsområde.

I månadsavgiften ingår bredband. Välkommen hem till Ludvigsbergsvägen 20.

Fakta

Hemmet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Typ
Lägenhet
Antal rum
2, varav 1 sovrum
Boarea
59 kvm (uppgift enligt bostadsrättsföreningen)
Våning
3 av 3
Beskrivning
Genomgående ljusa golv och ytskikt. Balkong med utsikt över staden. Sovrum med klädkammare. Duschrum med kakel och klinker.
Våning 3

Hall

Klinkers i hall och spotlights i tak. Gott om plats för förvaring i garderober och klädhängare. Från hallen nås hemmets alla rum.

Sovrum

Mysigt sovrum utan direkt insyn. Här får man bra med plats för en dubbelsäng. Det finns även en inredd klädkammare som fungerar som en mindre walk in closet. Ljust golv och ljusa väggar, samt en fondvägg bakom sängen.

Vardagsrum

Vardagsrum med extremt mycket ljusinsläpp, tack vara fönster i två väderstreck. Här får man plats med soffa och tv-möblel. Balkongen och dess utsikt är "one of a kind" och måste upplevas på plats.

Kök

Kök i bra storlek som rymmer matbord med fyra stolar. Ljusa luckor, bänkskiva av trä, samt kakel ovan diskbänk. Bra med förvaring i lådor och skåp. Spis med häll, ugn, och diskmaskin.

Duschrum

Stambytt och renoverad. Kakel och klinkers i neutrala färger. Duschhörna, komod, wc, spegelskåp samt handdukstorkare.

Parkering
Föreningen tillhandahåller garageplats enligt kölista Motorvärmarplats 150 kr/mån.

Ekonomi

Månadsavgift
3 344 kr/mån inkl. bostadsrättstillägg, internet, kabel-TV, uppvärmning, vatten
Driftskostnad
Totalt: 2 460 kr/år
Hushållsel: 2 460 kr
Föreningen tillämpar gemensam el med individuell mätning. Förbrukningskostnad tillkommer på månadsavgiften.

Personer i hushållet: 2
Överlåtelseavgift
1 163 kr, Betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
465 kr
Andel i förening
2,5267
Pantsättning
är pantsatt, Uppgiften är kontrollerad 2019-02-15.

Byggnad

Byggår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme och självdrag

Förening

Namn
Sundsvallshus nr 4
Information
Föreningens fastighet, Aramis 4, bebyggdes 1960. Föreningen registrerades 1955-12-28. De senaste stadgarna registrerades hos Bolagsverket 2009-05-25. Fastigheten är belägen på Ludvigsbergsvägen 12-20, Sundsvall. På fastigheten finns ett bostadshus innehållande 36 lägenheter och ett uthyrningsrum. På fastigheten finns även 22 garage och 15 parkeringsplatser. Föreningens fastigheter har under året varit fullvärdeförsäkrad i Trygg-Hansa Försäkrings AB. I försäkringen ingår även tilläggsförsäkring för bostadsrättsinnehavaren. Den ekonomiska förvaltningen har under räkenskapsåret skötts av Förvaltnings AB Castor i Sundsvall.
Gjorda renoveringar
2014-2015 Renovering garagefasad
2010 Fasad- och balkongrenovering
2009 Ombyggnad och omfördelning av källarförråd
2007 Renovering av cykelboden, el-värme i stentrappan
2005 Renovering av tvättstugan, takmålning södra sidan
2004 Byte till Daloc säkerhetsdörrar och renovering av trapphus
2003 Fönsterbyte
2001 Renovering av garagedäck
1998 Stambyte och badrumsrenovering.
Övriga utrymmen
Renoverad tvättstuga med tre tvättmaskiner, tumlare, torkskåp och separat torkrum. Tvättstugan ligger i port 14, men nås via entréplan från port 12. Cykelförråd bredvid garagen. Förråd och matkällare, belägen i entrévåningen. Övernattningsrum finns att hyra för föreningens medlemmar, 100 kr/tillfälle. Samtliga lägenhetsdörrar är Daloc säkerhetsdörrar. Brevlådor finns i entréplan vid varje trappuppgång och´tidningsfack finns bredvid varje lägenhetsdörr.

Område: Alliero

Beskrivning
Område: Ludvigsbergsvägen 12 karakteriseras av flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 50-talet och 70-talet. Femtiotalshusen går att känna igen på enkelheten i arkitekturen där inspiration hämtats från 30-talets funkisstil. Sjuttiotalet är det årtionde då det byggdes flest hus i Sverige. En del hus är inspirerade av dansk arkitektur.

Skolor :
Sundsvalls gymnasium och Mittuniversitetet. Fristående grund- och gymnasieskolor är Internationella Engelska Skolan, John Bauer, Mikael Elias teoretiska gymnasium och NTI gymnasiet.

Förskolor :
Klockans- och Solgläntans förskolor och Kryddans öppna förskola, alla är kommunala förskolor.

Vårdcentral och tandläkare :
Vårdcentralen Centrum och Folktandvården Centrum Sundsvall.

Service :
Från Stockholm finns flera bussbolag som med dagliga förbindelser kör till ett förmånligt pris. Norrifrån går den klassiska ”Norrlandskusten” med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 från Stockholm samt även flera dagliga avgångar med ”Nabotåget” från Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall direktflyg till Stockholm, Gotland, Karlstad, Göteborg och Luleå.

Kultur, idrott och fritid :
Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Sporthalls- samt Himlabadet äventyrsbad med relax, GIF Sundsvalls hemmaarena Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Närmsta grönområde Norra Bergets friluftsområde, ligger mindre än en minuts gångväg (7 meter) från föreningen. Lockas man av restaurangbesök finns Arena Restaurangen och Folkets Park i närheten och självklart alla restauranger i Sundsvalls centrum

Dokument

Budgivning pågår
Utgångspris
1 595 000 kr
Fastighetsmäklare

Hoome View

3D

Det här hemmet är visualiserat i 3D

Med vår interaktiva 3D-modell kan du i lugn och ro vandra runt i detta hem i din egen soffa. Extra fördelaktigt om du inte har tid att besöka en visning eller bor i en annan stad.

Film

Bilder

Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Utsikt
Balkong
Balkong
Utsikt
Vidsträckt vy
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Duschrum
Sovrum
Sovrum med klädkammare
Kök
Kök
Kök
Skymningsbild
Skymningsbild vardagsrum
Skymningsbild
Skymningsbild utsikt
Exteriör

Planskiss

Planlösning

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse för visning, budgivning eller ställ en fråga till mäklaren.

Just nu finns inga visningar inbokade, men skriv gärna in dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss när det är dags.

Hur kontaktar vi dig?

Skickar...

Tack för din anmälan

Har du några frågor, kontakta Mattias 060-741 41 01 eller e-post.

Skickar...

Något gick fel

Ta gärna kontakt med oss via mail eller telefon istället

Har du några frågor, kontakta Mattias 060-741 41 01 eller e-post.

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information