Korstavägen 13

Korsta / Sundsvall

Högt belägen 2:a med balkong

Typ: Bostadsrätt
Rum: 2, varav 2 sovrum
Boarea: 65.5 kvm
Våning: 6 av 7
Hiss: Ja
Avgift: 4 600 kr/mån
Näst högst upp i huset finns det nu ett välplanerat och ljust hem som väntar på nya ägare! Bostaden är en 2:a på 65,5 kvm med balkong i söderläge med utsikt över Sundsvalls hamninlopp.

Det första som möter er när ni kliver innanför dörren är en ljus, välkomnande hall. Går vi vidare märker ni hur hela hemmet har stora, luftiga rum och ett härligt ljusinsläpp. Köket är ljust med vita skåpluckor och goda arbetsytor. Här finns också gott om utrymme för en matplats att samla familj och vänner runt. I vardagsrummet finns det stora ytor för hela familjen att umgås och här har i också utgång till balkongen med utsikt mot Södra Berget. Sovrum har plats för både dubbelsäng och skrivbord om så önskas. Förvaringsmöjligheterna är bra med garderober i hallen och en stor klädkammare! Klädkammaren kan med enkelhet användas som ett arbetsrum, sminkrum eller till och med ett mindre gästrum om det behov finns.

Föreningen har beslutat om ett stambyte och renovering av badrummen som ska påbörjas i augusti. Var med som ny ägare och påverka valen och få ett topprenoverat badrum!

Korsta är ett lugnt och populärt område med promenadavstånd till småbåtshamn och fina promenadstråk. Ortviksberget i området har flera fina stigar, eljusspår och vackra utsiktsplatser och samtidigt bor ni med närhet till både förskola/skola och bussförbindelser till centrum och Birsta.

Bredband ingår i månadsavgiften!

Varmt välkommen på visning!

Fakta

Hemmet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Typ
Lägenhet
Antal rum
2, varav 2 sovrum
Boarea
65.5 kvm (uppgift enligt bostadsrättsföreningen)
Våning
6 av 7
TV/Internet
Kabel-Tv: via Com Hem. Basutbud ingår i månadsavgiften.
Internet: Bredband via Bredbandsbolaget. Hastighet: 100 Mbit/s.
Våningsplan 6

Hall

Välkommen in! Här finns plats för både skor och ytterkläder. Flera garderober direkt i hallen ger goda förvaringsmöjligheter. Ljus väggar och laminatgolv som sträcker sig vidare in i hemmet.

Kök med matplats

Kök med matplats. Ljust kök med goda arbetsytor, förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Hel kyl och något mindre frys, diskmaskin, spis med ugn samt kolfilter-fläkt. Ljusa väggar samt laminatgolv.

Sovrum

Generöst sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns plats för skrivbord om så önskas eller en extra garderob. Ljusa väggar samt laminatgolv.

Badrum

Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Stambyte kommer att genomföras av föreningen med start i augusti. Möjlighet för nästa ägare att påverka val av färger.

Klädkammare

Generös klädkammare som med enkelhet går att använda som walk in closet, sminkrum eller ett arbetsrum. Ljusa väggar samt laminatgolv.

Våning 6

Vardagsrum

Vardagsrum med plats för både familj och vänner. Utgång till balkongen med härlig utsikt mot Sundsvalls hamninlopp. Ljusa väggar och samma enhetliga laminatgolv som i hallen.

Parkering
39 garageplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 65 parkeringsplatser. Går att hyra för 175 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö

Ekonomi

Månadsavgift
4 600 kr/mån inkl. internet, kabel-TV, uppvärmning, vatten
Överlåtelseavgift
1 162 kr, Betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
465 kr
Andel av insats
0,58997
Andel av månadsavgift
0,58997

Förening

Namn
Brf Transportören
Information
HSB Bostadsrättsförening Transportören i Sundsvall är en äkta förening som registrerades 1967. Föreningen består av ca 181 bostadsrätter.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga finns i markplan. I föreningen finns också; snickeri, gymlokal, övernattningslägenhet, samlingslokal, biljardrum, grovsoprum och bastu.

Område: Korsta

Beskrivning
Skönsberg är en stadsdel i nordöstra Sundsvall. Stadsdelen avgränsas i norr av Ortviksberget, till öster av Ortviken och Korsta, i söder av Sundsvallsfjärden. Väster om Skönsberg utgör Europaväg 4 gräns till stadsdelen Haga. Skönsberg kallas ibland för Staden i staden och ligger 2 km från Sundsvalls centrum och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyresrätter. Petersvik är en stadsdel i stadsdelsområdet Skönsberg i nordöstra Sundsvall. Stadsdelen utgörs huvudsakligen av villabebyggelse från det sena 1800-talet och tidiga 1900-talet. Sundsvalls kommun planerar att anlägga en containerhamn och logistikpark i Petersvik
Utgångspris
595 000 kr
Visningar
juli
17
onsdag
16:15
Anmälan krävs
Fastighetsmäklare

Bilder

Planskiss

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse för visning, budgivning eller ställ en fråga till mäklaren.

1. Vilken visning vill du gå på?

juli
17
onsdag
16:15-16:45
Anmälan krävs
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad

2. Hur kontaktar vi dig?

Skickar...

Tack för din anmälan

Har du några frågor, kontakta Anna 060-741 41 04 eller e-post.

Skickar...

Något gick fel

Det är möjligt att du redan finns anmäld till den här visningen. Om du vet att så inte är fallet, ta kontakt med oss.

Har du några frågor, kontakta Anna 060-741 41 04 eller e-post.

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information