Fregattgatan 2 B

Norra Kajen / Sundsvall

Med havet som granne

Typ: Bostadsrätt
Rum: 1, varav 1 sovrum
Boarea: 38.5 kvm
Våning: 1 av 7
Hiss: Ja
Byggnadsår: 2018
Avgift: 1 993 kr/mån
Jag lämnade bilen på parkeringen och gick längst med den nya kajen. Det är riktigt häftigt att se hur en helt ny stadsdel tar form och växer fram längst med Norra Kajen. Ett område som tidigare bara var industrimark. När jag närmar mig hemmet så inser jag rätt snabbt att en del av byggnaden står i vattnet och fönsterna från detta hem ligger ovanför. Här får man både en egen ingång, samt en egen uteplats strategiskt placerad mot väster och kvällssolen på sommarhalvåret. När jag öppnar dörren och kliver in så möts man av ett helt nytt hem, som ingen har bott i än så länge. Med en smart planlösning har man maximerat ytan, och i badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Här kan du nästan sitta på din uteplats och fiska, samtidigt som du njuter av utsikten över havet, hamninloppet och staden. Välkommen hem till Fregattgatan 2 B.

Fakta

Hemmet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Typ
Lägenhet
Antal rum
1, varav 1 sovrum
Boarea
38.5 kvm (uppgift enligt bostadsrättsföreningen)
Våning
1 av 7
TV/Internet
Gruppavtal tecknat via Servanet. Grundavgiften är inkluderad i månadsavgiften.
Egna avtal på tv och internet.
Beskrivning
Nyproducerat hem med ekparkett, kakel och klinkers i badrum, samt kök från Marbodal.
Entréplan

Hall

Egen ingång där finns plats för ytterkläder. Klinkers på golv, som övergår i ekparkett.

Kök

Kök med vita högblanka köksluckor från Marbodal samt vitt kakel ovan diskbänk. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn/micro i bänkskåpet under hällen, fläkt, integrerad diskmaskin samt kombinerat kyl/frys-skåp, Bänkskåp med fullutdragslådor, källsorteringskärl i diskbänksskåpet. Bänkskivor i laminat med underlimmad diskho. Belysning ovan arbetsbänk.

Wc/dusch/tvätt

Badrum med vitt kakel samt klinkergolv i en grå nyans med komfortvärme. Badrummet är utrustat med wc, vägghängd handfatskommod, duschhörna med glasväggar, spegel med belysning och eluttag samt handdukstork. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare.

Allrum

Ett allrum som är fullt möblerbart och rymmer både matbord och soffa. Ekparkett på golv och fönster i två väderstreck ger en väldigt ljus känsla. Från allrummet når man den egna uteplatsen genom ett skjutglasparti som ger ett härligt ljusinsläpp.

Sovalkov

Bredvid köket har man byggt en smidig sovalkov som blir avskild från allrummet. Rymmer både en säng, samt förvaring i form av garderob. Ekparkett och vita väggar.

Ekonomi

Månadsavgift
1 993 kr/mån inkl. kabel-TV, uppvärmning, vatten
Driftskostnad
Totalt: 6 000 kr/år
Parkering: 6 000 kr

Personer i hushållet: 1
Planerade avgiftsändringar
Framtida avgiftsändringar (gäller inte tillägg) - är idag inte känt
Andel i förening
1,5
Andel av insats
1,5
Andel av månadsavgift
1,5

Byggnad

Byggår
2018
Uppvärmning
Vattenburen fjärrvärme, radiatorsystem. Mekanisk ventilation

Förening

Namn
Kajhuset Solsidan
Information
Med direkt havskontakt på Norra Kajens bästa läge uppförs 36 lägenheter med rymliga terrasser, stilsäkra materialval, öppna, moderna planlösningar och en fantastisk utsikt över hav, berg och stad. Alla lägenheter får tillgång till en parkeringsplats och för båtägare finns möjligheter till båtplats.
Med totalt 7 plan och lägenheter från 1 r.o.k till 5 r.o.k och med storlekar på 42 till 138 kvm finns en bostad för alla. Samtliga lägenheter har minst en rymlig balkong eller uteplats. Exklusiva lägenheter med bl.a. parkettgolv i samtliga rum samt helkalkade badrum. Skjutglaspartier mot balkongerna ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla tack vare den nära kontakten med havsmiljön. Längst upp i huset finns lägenheter med lika stora ytor utomhus som inomhus med egen takterrass.
Gjorda renoveringar
Badrum med vitt kakel samt klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, vägghängd handfatskommod, kvadratisk duschhörna, spegel med belysning och eluttag samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat.

Kök med mattlackerad 1-stavsparkett samt vita målade väggar. Vita högblanka köksluckor från Marbodal samt vitt kakel ovan diskbänk Köket är utrustat med induktionshäll, ugn/micro i bänkskåpet under hällen, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl & frys.

I de mindre lägenheterna är det kombinerat kyl/frys-skåp, i övriga är det fullstora. Bänkskåp med fullutdragslådor, källsorteringskärl i diskbänksskåpet. Bänkskivor i laminat med underlimmad diskho. I U-köken är bänkskivan 80 cm djup i köksö-delen. Belysning ovan arbetsbänkar samt spotskena i tak. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora skjutpartier i glas ut mot balkongen ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla i och med närheten till vattnet.

Område: Norra Kajen

Beskrivning
Norra Kajen är Sundsvalls nyaste stadsdel där det planeras för lummiga parkområden för vila och lek, förskolor, båtplatser, caféer, gång- och cykelstråk. Strandpromenaden längs kajkanten tar dig in till Sundsvalls breda utbud av restauranger och butiker. Läget med sol hela dagen, havet som närmaste granne och närheten till centrum gör detta till Sundsvalls absolut bästa läge.

Dokument

Budgivning pågår
Högsta bud
1 010 000 kr
Utgångspris: 1 195 000 kr
Bud
Datum
Budgivare
1 010 000 kr
15/3 14:45
2
1 000 000 kr
15/3 14:41
1
Visningar
mars
21
torsdag
12:00
Anmälan krävs
mars
25
måndag
16:30
Anmälan krävs
Fastighetsmäklare

Hoome View

3D

Det här hemmet är visualiserat i 3D

Med vår interaktiva 3D-modell kan du i lugn och ro vandra runt i detta hem i din egen soffa. Extra fördelaktigt om du inte har tid att besöka en visning eller bor i en annan stad.

Film

Bilder

Allrum
Hall
Duschrum
Kök mot alkov
Kök mot uteplats
Kök
Kök
Sovalkov
Sovalkov och allrum
Plats för matbord
Allrum med fönster i två väderstreck
Allrum mot kök
Matplats med utsikt
Utsikt
Uteplats framsida
Fasad
Utsikt

Planskiss

Planskiss 2D

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse för budgivning eller ställ en fråga till mäklaren.

1. Vilken visning vill du gå på?

mars
21
torsdag
12:00-12:30
Anmälan krävs
mars
25
måndag
16:30-17:00
Anmälan krävs
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad

2. Hur kontaktar vi dig?

Skickar...

Tack för din anmälan

Har du några frågor, kontakta Mattias 060-741 41 01 eller e-post.

Skickar...

Något gick fel

Det är möjligt att du redan finns anmäld till den här visningen. Om du vet att så inte är fallet, ta kontakt med oss.

Har du några frågor, kontakta Mattias 060-741 41 01 eller e-post.

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information