Fregattgatan 2 A

Norra Kajen / Sundsvall

Med havet som granne

Typ: Bostadsrätt
Rum: 3, varav 1 sovrum
Boarea: 80 kvm
Våning: 6 av 6
Hiss: Ja
Byggnadsår: 2018
Avgift: 4 141 kr/mån
Ett av Norra Kajens häftigaste bygge är Kajhuset Solsidan. Detta bygge står delvis över havskanten och har helt klart ett fantastiskt läge. Hemmet som vi nu ska hitta en ny ägare till är en av de i särklass mäktigaste försäljningar jag personligen har haft under de år som jag arbetat som fastighetsmäklare. Hemmet är ett penthouse högst upp i huset med eget tornrum, och 3 (!) uteplatser. Ni får 2 enorma takterrasser samt en balkong som man dessutom kan glasa in och använda som ett extra vardagsrum. Här kan ni följa solen under dagen. Utsikten från hemmet är i världsklass. Här kan man välja mellan att njuta av den sköna eftermiddagssolen och vyn in mot centrala Sundsvall, eller mot havet och Sundsvalls Bron. Möjligheten finns att göra två sovrum. Detta är ett helt unikt hem på ett unikt läge. Boka gärna in er på visning och ta möjligheten att uppleva ett hem som är ”one of a kind”. Välkommen hem till Fregattgatan 2A

Fakta

Hemmet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Typ
Lägenhet
Antal rum
3, varav 1 sovrum
Boarea
80 kvm (uppgift enligt bostadsrättsföreningen)
Biarea
10 kvm
Våning
6 av 6
TV/Internet
Gruppavtal tecknat via Servanet. Grundavgiften är inkluderad i månadsavgiften.
Egna avtal på tv och internet.
Beskrivning
Nyproducerat hem med ekparkett, kakel och klinkers i badrum, samt kök från Marbodal.
Hemmet har hela tre uteplatser. Till en början har man en stor takterrass i västerläge mot den trevlig innergården samt med garanterad kvällssol. Ni får en stor balkong i österläge som dessutom går att glasa in, med en magisk utsikt mot Sundsvalls Bron. Sist och kanske bäst är takterrassen i österläge med utgång från tornrummet här är man helt ensam på toppen. Sammanlagt över 100 kvm utemiljö som bara är er egna oas.
Våningsplan 6

Hall

Hall med plats för ytterkläder. Parkettgolv och målade väggar. Hatthylla och garderob.

Kök

Kök med vita högblanka köksluckor från Marbodal samt vitt kakel ovan diskbänk. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn/micro i bänkskåpet under hällen, fläkt, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Fönsterbänkar av marmor. Köksö som avgränsar rummet. Bänkskivor i laminat med underlimmad diskho. Från köksfönstret har man en vidsträckt utsikt mot Sundsvalls bron

Wc/dusch/tvätt

Badrum med vitt kakel samt klinkergolv i en grå nyans med komfortvärme. Badrummet är utrustat med wc, vägghängd handfatskommod, duschhörna med glasväggar, spegel med belysning och eluttag samt handdukstork. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare. Dörr med frostat glas ut mot balkongen.

Allrum

Ett allrum som är fullt möblerbart och rymmer både matbord och soffa. Ekparkett på golv och fönster i två väderstreck ger en väldigt ljus känsla. Från allrummet når man både balkong och den egna uteplatsen genom ett skjutglasparti som ger ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum 1

Bredvid allrummet finns ett sovrum. Ekparkettgolv och målade väggar, samt en skjutdörrsgarderob. Intilliggande walk-in-closet (går att göra om till ett sovrum om man önskar) med ytterligare förvaringsmöjligheter.

Våningsplan 7

Tornrum

Tornrum som nås via spiraltrappan. Här kan man låta fantasin flöda. Inred som matrum, kontor eller varför inte som ett sovrum? Parkettgolv och målade väggar. Utgång till takterrass i österläge med en magisk utsikt över Sundsvalls hamninlopp.

Ekonomi

Månadsavgift
4 141 kr/mån inkl. kabel-TV, uppvärmning, vatten
Driftskostnad
Totalt: 6 000 kr/år
Parkering: 6 000 kr

Personer i hushållet: 1
Planerade avgiftsändringar
Framtida avgiftsändringar (gäller inte tillägg) - är idag inte känt
Andel i förening
3
Andel av insats
3
Andel av månadsavgift
3

Byggnad

Byggår
2018
Uppvärmning
Vattenburen fjärrvärme, radiatorsystem. Mekanisk ventilation

Förening

Namn
Kajhuset Solsidan
Information
Med direkt havskontakt på Norra Kajens bästa läge uppförs 36 lägenheter med rymliga terrasser, stilsäkra materialval, öppna, moderna planlösningar och en fantastisk utsikt över hav, berg och stad. Alla lägenheter får tillgång till en parkeringsplats och för båtägare finns möjligheter till båtplats.
Med totalt 7 plan och lägenheter från 1 r.o.k till 5 r.o.k och med storlekar på 42 till 138 kvm finns en bostad för alla. Samtliga lägenheter har minst en rymlig balkong eller uteplats. Exklusiva lägenheter med bl.a. parkettgolv i samtliga rum samt helkalkade badrum. Skjutglaspartier mot balkongerna ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla tack vare den nära kontakten med havsmiljön. Längst upp i huset finns lägenheter med lika stora ytor utomhus som inomhus med egen takterrass.
Gjorda renoveringar
Badrum med vitt kakel samt klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, vägghängd handfatskommod, kvadratisk duschhörna, spegel med belysning och eluttag samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat.

Kök med mattlackerad 1-stavsparkett samt vita målade väggar. Vita högblanka köksluckor från Marbodal samt vitt kakel ovan diskbänk Köket är utrustat med induktionshäll, ugn/micro i bänkskåpet under hällen, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl & frys.

I de mindre lägenheterna är det kombinerat kyl/frys-skåp, i övriga är det fullstora. Bänkskåp med fullutdragslådor, källsorteringskärl i diskbänksskåpet. Bänkskivor i laminat med underlimmad diskho. I U-köken är bänkskivan 80 cm djup i köksö-delen. Belysning ovan arbetsbänkar samt spotskena i tak. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora skjutpartier i glas ut mot balkongen ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla i och med närheten till vattnet.

Område: Norra Kajen

Beskrivning
Norra Kajen är Sundsvalls nyaste stadsdel där det planeras för lummiga parkområden för vila och lek, förskolor, båtplatser, caféer, gång- och cykelstråk. Strandpromenaden längs kajkanten tar dig in till Sundsvalls breda utbud av restauranger och butiker. Läget med sol hela dagen, havet som närmaste granne och närheten till centrum gör detta till Sundsvalls absolut bästa läge.

Dokument

Utgångspris
4 895 000 kr
Fastighetsmäklare
Assisterande fastighetsmäklare

Hoome View

3D

Det här hemmet är visualiserat i 3D

Med vår interaktiva 3D-modell kan du i lugn och ro vandra runt i detta hem i din egen soffa. Extra fördelaktigt om du inte har tid att besöka en visning eller bor i en annan stad.

Film

Bilder

Utsikt ifrån terrass
Kök och vardagsrum
Matplats
Balkong
Utsikt balkong
Härliga stora glasdörrar
Kök
Kök detalj
Kök
Kök mot vardagsrum och sovrum
Utgång till terrassen
Terrass
Sovrum
Sovrum
Sovrum med klädkammare
Klädkammare
Kök och hall
Duschrum
Välkommen upp!
Tornrummet
Härligt ljus!
Detaljbild
Utgång till takterrassen
Generösa ytor
Vacker utsikt
Fasad
Fina områden runt hemmet

Planskiss

Planskiss 2D
Planskiss 2D

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse för visning, budgivning eller ställ en fråga till mäklaren.

Just nu finns inga visningar inbokade, men skriv gärna in dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss när det är dags.

Hur kontaktar vi dig?

Skickar...

Tack för din anmälan

Har du några frågor, kontakta Mattias 060-741 41 01 eller e-post.

Skickar...

Något gick fel

Ta gärna kontakt med oss via mail eller telefon istället

Har du några frågor, kontakta Mattias 060-741 41 01 eller e-post.

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information